Λυκαβηττός Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Λυκαβηττός Αθήνα

Λυκαβηττός

Ο Λυκαβηττός είναι ίσως το πιο ψηλό σημείο της Αθήνας καθώς βρίσκεται σε ύψος 277 μέτρα από το έδαφος. Αρχικά, στον Λυκαβηττό μπορείτε να ανεβείτε είτε με τα πόδια, είτε με το τελεφερίκ το οποίο έχει αφετηρία στην οδό Πλουτάρχου. Η διαδρομή προς τον λόφο είναι υπέροχη και όταν φτάσετε στην κορυφή θα μαγευτείτε από την θέα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως στην κορυφή υπάρχει το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου το οποίο είναι άκρως γραφικό. Στον Λυκαβηττό υπάρχει και μία καφετέρια όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους αλλά και ένα εστιατόριο το οποίο έχει θέα σε όλη την πόλη.

Επιπροσθέτως, κάθε χρόνο χιλιάδες είναι οι τουρίστες που επισκέπτονται τον Λυκαβηττό. Ακόμη, κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας στον Λυκαβηττό αξίζει να δείτε από κοντά και το θέατρο του Λυκαβηττό το οποίο είναι εντυπωσιακό. Αυτό που κάνει τον λόφο του Λυκαβηττού να ξεχωρίζει είναι ο ρομαντισμός που αποπνέει. Από την κορυφή του λόφου οι επισκέπτες μπορούν να δούν την Ακρόπολη, τον Πειραιά και με το τηλεσκόπιο μπορεί κάποιος να διακρίνει και την Αίγινα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο κόσμος που ανεβαίνει στον Λυκαβηττό είναι πολύς καθώς εκεί ψηλά η ατμόσφαιρα είναι πιο καθαρή και η πυκνή βλάστηση προσφέρει στιγμές χαλάρωσης.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση