Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη 2022 | Makis Dimakis

makis dimakis
5/5 - (2 Ψήφοι)

Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη Πύλη Αξιού 2022 - 2023 .

Μάκης Δημάκης Τιμές πληροφορίες κρατήσεις 2310626571.

Αν έχετε μαγαζί και σας ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης καλέστε 2310626571.

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης Μάκης Δημάκης.

Δείτε περισσότερα για icon music stage που εμφανίζεται.

Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη – Ο Δημάκης απέκτησε τα τελευταία χρόνια πολλούς θαυμαστές λόγω των μεγάλων επιτυχιών του. Τον γνωρίσαμε καλύτερα από τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Voice  Live Stage .

Video Μάκης Δημάκης

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μάκης Δημάκης έχει μπει τελευταία πολύ δυνατά στην δισκογραφία έχει γράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες πολύ κουρεύτηκε σιωπής αγαπήθηκαν πάρα πολύ που τον κόσμο. Να πούμε ενδεικτικά κονόμα και ονομαστικά κάποια πιο μεγάλη πτυχία σου πιστεύω γιατί είσαι σε μαγαζί της Σαλονίκης και της Αθήνας όπως ήτανε το I Κως Θεσσαλονίκη το παλιό voice δηλαδή αλλά και το βοτανικός στην Αθήνα και το ακάνθους.

Το 2022 κυκλοφόρησε τον δίσκο best of το πιπέρι και τα τραγούδια έτσι είναι η αγάπη έρωτας είσαι σήμερα είναι η μέρα μου από όλα απ’ την αρχή χθες μες στην εκκλησία παντρεμένος είσαι Χάρε όταν το ανοίξεις εγώ δεν μπορώ τάμα ανησύχησα κανείς δεν είναι κανενός Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη.

Το 2022 και συγκεκριμένα 29 Ιουνίου γραφτό best of   τραγούδια έξτρα το οποίο περιείχε την τραγούδια σήμερα ενήμερα μου όλα την αρχή εχθές μες στην εκκλησιά παντρεμένος ή είχα Ρέμο όταν το ανοίξεις εγώ δεν μπορώ τάμα ανησύχησα κανείς δεν είναι κανενός. Το 2005 κυκλοφορεί τον δίσκο σαν παιδί το πιπέρι και τα τραγούδια Έρη   θα κάνουμε όνειρα στη σιωπή σαν παιδί δεν είσαι εσύ τι συμβαίνει φωτιά Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη.

Το 2022 κυκλοφορεί το δίσκο δεν πάω καλά το οποίο περιέχει τραγούδια οπότε δεν πάω καλά και καλές επιτυχίες παλιές. Το 2022 βγάζει το single για σένα το πιπέρι και το ομώνυμο τραγούδι για σένα από την heaven music.

Ο Μάκης Δημάκης ξεκίνησε προσφορά την καριέρα του στο ρυθμό κατάστημα voice live stage που εμφανιζότανε για πολύ μεγάλο διάστημα και έφερε τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση πιο πριν είχε ξεκινήσει στο στο σινεμά live stage όπου γνώρισε τεράστια απήχηση και γρήγορα τον πήρανε στο  voice Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης Πάολα Θεσσαλονίκη

Δεν αρκεί η καριέρα του να εκτοξευτεί γιατί στο μαγαζί γινόταν κυριολεκτικά λαοθάλασσα από κόσμο πες παιδί να απολαύσει τον καλλιτέχνη από κοντά. Γρήγορα του ήρθε η πρόταση από Αθήνα και συγκεκριμένα από το Βοτανικό στην Αθήνα όπου ξεκίνησε την εμφάνιση του με πολύ μεγάλη επιτυχία και κάθε μέρα γεμάτο μαγαζί κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο.  μακης δημάκης θεσσαλονίκη.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post

Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post

Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση