Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη 2021 2022

5/5 - (1 vote)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Online Κράτηση

Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη – Ο Δημάκης απέκτησε τα τελευταία χρόνια πολλούς θαυμαστές λόγω των μεγάλων επιτυχιών του. Τον γνωρίσαμε καλύτερα από τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Voice  Live Stage .

Video Μάκης Δημάκης

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μάκης Δημάκης έχει μπει τελευταία πολύ δυνατά στην δισκογραφία έχει γράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες πολύ κουρεύτηκε σιωπής αγαπήθηκαν πάρα πολύ που τον κόσμο. Να πούμε ενδεικτικά κονόμα και ονομαστικά κάποια πιο μεγάλη πτυχία σου πιστεύω γιατί είσαι σε μαγαζί της Σαλονίκης και της Αθήνας όπως ήτανε το I Κως Θεσσαλονίκη το παλιό voice δηλαδή αλλά και το βοτανικός στην Αθήνα και το ακάνθους.

μακης δημάκης θεσσαλονίκη
μακης δημάκης θεσσαλονίκη

Το 2018 κυκλοφόρησε τον δίσκο best of το πιπέρι και τα τραγούδια έτσι είναι η αγάπη έρωτας είσαι σήμερα είναι η μέρα μου από όλα απ’ την αρχή χθες μες στην εκκλησία παντρεμένος είσαι Χάρε όταν το ανοίξεις εγώ δεν μπορώ τάμα ανησύχησα κανείς δεν είναι κανενός Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη.

Το 2018 και συγκεκριμένα 29 Ιουνίου γραφτό best of   τραγούδια έξτρα το οποίο περιείχε την τραγούδια σήμερα ενήμερα μου όλα την αρχή εχθές μες στην εκκλησιά παντρεμένος ή είχα Ρέμο όταν το ανοίξεις εγώ δεν μπορώ τάμα ανησύχησα κανείς δεν είναι κανενός. Το 2005 κυκλοφορεί τον δίσκο σαν παιδί το πιπέρι και τα τραγούδια Έρη   θα κάνουμε όνειρα στη σιωπή σαν παιδί δεν είσαι εσύ τι συμβαίνει φωτιά Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη.

μακης δημάκης θεσσαλονίκη
μακης δημάκης θεσσαλονίκη

Το 2019 κυκλοφορεί το δίσκο δεν πάω καλά το οποίο περιέχει τραγούδια οπότε δεν πάω καλά και καλές επιτυχίες παλιές. Το 2019 βγάζει το single για σένα το πιπέρι και το ομώνυμο τραγούδι για σένα από την heaven music.

Ο Μάκης Δημάκης ξεκίνησε προσφορά την καριέρα του στο ρυθμό κατάστημα voice live stage που εμφανιζότανε για πολύ μεγάλο διάστημα και έφερε τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση πιο πριν είχε ξεκινήσει στο στο σινεμά live stage όπου γνώρισε τεράστια απήχηση και γρήγορα τον πήρανε στο  voice Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης Πάολα Θεσσαλονίκη

μακης δημάκης θεσσαλονίκη
μακης δημάκης θεσσαλονίκη

Δεν αρκεί η καριέρα του να εκτοξευτεί γιατί στο μαγαζί γινόταν κυριολεκτικά λαοθάλασσα από κόσμο πες παιδί να απολαύσει τον καλλιτέχνη από κοντά. Γρήγορα του ήρθε η πρόταση από Αθήνα και συγκεκριμένα από το Βοτανικό στην Αθήνα όπου ξεκίνησε την εμφάνιση του με πολύ μεγάλη επιτυχία και κάθε μέρα γεμάτο μαγαζί κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο.  μακης δημάκης θεσσαλονίκη.