Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη

Μέγαρο Μουσικής

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στεγάζεται σε ένα παραθαλάσσιο κτίριο στο ανατολικό τμήμα της πόλης και είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της συμπρωτεύουσας. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως το Μέγαρο Μουσικής διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα και οι προδιαγραφές του είναι διεθνείς. Επιπλέον, το Μέγαρο Μουσικής είναι ένα πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο, το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενεί συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου, όπερα, μπαλέτα, καλλιτεχνικές εκθέσεις και άλλα. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως η χωρητικότητα του κτιρίου είναι πολύ μεγάλη και έτσι δίνεται η ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν ένα υπερθέαμα.

 

Εν συνεχεία, το εσωτερικό τμήμα του Μεγάρου Μουσικής είναι υπερπολυτελές. Το ξύλο και το βελούδο είναι τα δύο στοιχεία που επικρατούν και καθιστούν τον χώρο άκρως μαγευτικό. Η σκηνή είναι μεγάλη και χάρη στο αμφιθεατρικό σχήμα που έχει ο χώρος καθιστά την προβολή απολαυστική. Επιπροσθέτως, κατά την επίσκεψη σας στο Μέγαρο Μουσικής θα συναντήσετε και το εστιατόριο-καφέ το οποίο χάρη στην υπέροχη αρχιτεκτονική του θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Ακόμη, το Μέγαρο Μουσικής διαθέτει ιδιωτικό παρκινγκ για την ασφαλή φύλαξη του οχήματος σας. Τέλος, μία φορά στην ζωή σας αξίζει να επισκεφθείτε το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης και είναι βέβαιο πως οι στιγμές που θα περάσετε θα είναι μαγικές.

Δείτε επίσης:

Oλες τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκης με τα ενεργά σχήματα…
Tα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση