Μέλισσες Συγκρότημα 2024 Που τραγουδάει Σήμερα Δεκέμβριο τώρα εμφανίζεται Θεσσαλονίκη

μελισεσς

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Αν έχετε μαγαζί και σας ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης καλέστε 2310626571.

Μέλισσες θεσσαλονίκη  τώρα εμφανίζεται Θεσσαλονίκη – Τον  Μάιο του 2008 έκανε στην εμφάνισή του ένα νέο και φρέσκο συγκρότημα το όνομα του οποίου είναι Melisses. Στο τραγούδι είναι ο Χρήστος Μάστορας και το υπόλοιπο συγκρότημα αποτελείται από τον Ιάκωβο στα ντραμς, το Θάνο στην κιθάρα καθώς και τον Κώστα στο μπάσο. Αρχικά εμφανιζόταν σε live σε διάφορες μουσικές σκηνές μέχρι που στην παρέα τους προστέθηκε και ο Παντελής.

Μέλισσες θεσσαλονίκη
Μέλισσες θεσσαλονίκη

Melisses Thessaloniki τώρα εμφανίζεται Θεσσαλονίκη

Τη στιγμή εκείνη έδωσαν και το όνομα στο συγκρότημα που δημιούργησαν και το ονόμασαν Melisses .  Έκτοτε ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα τους τραγούδια, κάποια από τα οποία είναι το ¨Κρυφά¨ και το ¨Μυστικό¨. Στη συνέχεια ακολούθησε η μεγάλη συνεργασία τους με τη Universal Music, μετά την πρώτη τους εμφάνιση ως ολοκληρωμένο συγκρότημα στο μουσικό πρόγραμμα ¨Mad Day Live¨.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο “Κρυφά” παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνων για 3 μήνες, το οποίο κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον γνωστό σε όλους Κωνσταντίνο Ρήγο. Ο πρώτους τους δίσκος ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, κυκλοφόρησε στην αγορά τον Μάρτιο του 2010 και κάποια από αυτά τα κομμάτια είναι ο ¨Κρυφά¨ και ¨Κινέζος¨. Με το τραγούδι ¨Κινέζος¨ συμμετείχαν και στον ελληνικό τελικό της Eurovision τη χρονιά 2010.

Την ίδια χρονιά έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα μουσικά βραβεία που ήτανε υποψήφιοι, Mad Video Music Awards. Το συγκρότημα μέλισσες, έχει στο βιογραφικό του μία μεγάλη γκάμα διάφορων μουσικών κομματιών και το έτος 2012 ο δεύτερος δίσκος τους “ΑΚΟΥ” βραβεύτηκε και έγινε χρυσός δίσκος Μέλισσες θεσσαλονίκη.

Μέλισσες Θεσσαλονίκη που τραγουδάνε

Ως το καλύτερο συγκρότημα αναδείχθηκαν το 2013 στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards. Από τότε η καριέρα τους ανέβηκε ακόμη πιο πολύ και η ζήτηση του κοινού έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έκαναν στην πορεία της καριέρας τους και το 2024 συνεργάστηκαν με τη δισκογραφική  Panik Records ενώ πριν ήτανε στη δισκογραφική Cobalt Music. Ένα συγκρότημα με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο χώρο της μουσικής Μέλισσες θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης Κιάμος Θεσσαλονίκη

Το επιτυχημένο συγκρότημα Μέλισσες ιδρύθηκε το 2008 από τέσσερα νέα άτομα που αγαπούσαν τη μουσική και επιθυμούσαν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην ελληνική μουσική σκηνή. Έτσι, ο Χρήστος (φωνή), ο Θάνος (κιθάρα), ο Κώστας (μπάσο) και ο Ιάκωβος (ντραμς) συνέδεσαν τα ταλέντα τους, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μουσικό σύνολο που από την πρώτη τους εμφάνιση μας κέρδισε με την μουσική τους.

Τα τραγούδια τους έχουν υψηλή ποιότητα και γρήγορα γίνονται μεγάλες επιτυχίες, ενώ η απόλυτη αρμονία τους τους διακρίνει. Η εμφάνισή τους στο Mad Day Live τους έκανε ακόμη πιο δημοφιλείς και τους έδωσε ώθηση. Κατόπιν, υπέγραψαν ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Universal Music. Το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο “Κρυφά,” που απηχεί την ανεπανάληπτη δημιουργικότητα του ταλαντούχου καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Ρήγου, αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο από το ευρύ κοινό. Το συγκεκριμένο τραγούδι παρέμεινε στο top 10 των ελληνικών ραδιοφώνων για τρεις συνεχόμενους μήνες.

μελισες

Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος Μέλισσες κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2010 και κατακτήσει τις καρδιές του κοινού. Από μικρούς έως μεγάλους, όλοι χόρευαν και τραγουδούσαν τις επιτυχίες τους. Ο δίσκος περιλάμβανε μεγάλες επιτυχίες, όπως το “Κινέζος,” που έγινε αμέσως λατρεία και εξακολουθεί να ακούγεται στις μέρες μας. Από εκεί και πέρα, η πορεία των Μελισσών ήταν διαρκώς ανοδική. Το κοινό τους τους λατρεύει και τους ακολουθεί σε κάθε εμφάνιση. Τα μέσα ενημέρωσης ζητούν συνεντεύξεις από αυτούς και διαρκώς παρουσιάζουν το έργο τους. Η επιτυχία των Μελισσών είναι αναμφισβήτητη. Το 2010, απέσπασαν το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα διάσημα Mad Video Music Awards, που έχουν γίνει θεσμός στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Στη συνέχεια, δύο χρόνια αργότερα,

Δείτε επίσης

noesis thessaloniki

Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης Noesis 2024

Σχολικές Εκδρομές Noesis Θεσσαλονίκη Πληροφορίες κράτησης για σχολικές εκδρομές στο Noesis: Μπορείτε να διαλέξετε όποιο πρόγραμμα θέλετε να επισκεφτείτε και κλείνετε τηλεφωνικό... Περισσότερα...

πάολα θεσσαλόνικη

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024. Στη Θεσσαλονίκη, η εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα προετοιμάζεται να ξεκινήσει τις νέες της εμφανίσεις, μετά από μια... Περισσότερα...

bagallan club

Bagallan Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τηλέφωνο Κράτηση

  • 20 Μαρτίου 2024
  • 2024

Το Bagallan Club αποτελεί ένα από τα πιο επιθυμητά νυχτερινά μέρη στη Θεσσαλονίκη. Εδρεύει κοντά στη θαλάσσια περιοχή της πόλης, όπου η... Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση