Πάνος Κιάμος Θεσσαλονίκη 2022

kiamos panos
3.8/5 - (5 Ψήφοι)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Πάνος Κιάμος Θεσσαλονίκη – Ο Κιάμος ξεκίνησε να εμφανίζεται σε πολλά νυχτερινά κέντρα όπου και απέκτησε τις πρώτες του εμπειρίες. Έχει βρεθεί στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, της Ελένης Δήμου και άλλων.
Ο καλλιτέχνης έχει εμφανιστεί στην Πύλη Αξιού της Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με το club 22 στην Αθήνα όπου και κάθε βράδυ λειτουργίας του ο κόσμος είναι πολύς.

Πάνος Κιάμος Τραγούδια

Τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Πάνος Κιάμος τα αγαπήσαμε
και τα ακούμε σε πολλούς από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει ερμηνεύσει το «Δε μου περνάς», το «Δεν θέλω επαφή», το «Φωτιά με φωτιά», το «Κάτσε και μέτρα» και πολλά άλλα με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Ο καλλιτέχνης θα βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία πολλά χρόνια ακόμη χαρίζοντας μας υπέροχα τραγούδια.

Πάνος Κιάμος Video

Πάνος Κιάμος Δισκογραφία

Ο Πάνος Κιάμος έχει γράψει πάρα πολλούς που δεν τους δίσκους οι οποίοι γίναμε πάρα πολύ μεγάλη και επιτυχημένη και αγαπήθηκα πάρα πολύ από τον κόσμο.

Μεγάλη δισκογραφία από ένα πολύ μεγάλο καλλιτέχνη όποιος έκανε τέρας τις εργασίες και έχει βάζει πάρα πολλά μεγάλα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια αλλά και στον κόσμο του εξωτερικού.

Ας δούμε λίγο ονομαστικά κάποιος από τους δικούς τους οποίους έχει βγάλει ο Πάνος Κιάμος το 1000 cosa 98 βγάζει το δύσκολο για σένανε μιλάνε μικρή τρέλα φαντάροι καληνύχτα σπαστά όλα σπαστά δεν θέλω να σε φέρω πίσω δε μου χρειάζεται να πιω άγιο φυλαχτό μου Αιγαίο ποιοι μας γελάσανε δρόμοι στην στάχτη είπε την καρδιά σου τρελός για σένα.

Ο επόμενος δίσκος που βγάζει ο Κιάμος είναι το 99 και περιέχει τα εξής τραγούδια Μαρία βγες στον ήλιο χόρεψε και σ’ ακολουθώ στον άδη με στείλεις φαντάρο μέχρι να γεννηθεί ο τρελός μια μαχαίρια δεν είσαι μόνη τζίνι καλώς να έρθεις όλα πάγος.

Συνεχίζει με το δικό του 2000 που ονομάζεται to ωραίο έρωτα φεγγάρια και περιέχει τα εξής τραγούδια. Μα πάλι κάνεις τα δικά σου θα με ζητάς χωρίς αιτία δεν μπορώ στα σύνορα το χωρισμό δύο δώρα ακριβά ούτε 1 λεπτό δε ζούμε πια μαζί μαύρη πεταλούδα τι θέλεις και ζητάς λογαριασμό ενοχλείτε πρώτος χειμώνας ηλιοβασίλεμα θλιμμένο του έρωτα φεγγάρια γύρνα πίσω. Συνεχίζουμε με το δίσκο του 2002 το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια και ονομάζεται της νύχτας όνειρο.

Χειμώνες καλοκαίρια τι όνειρο είδες όλα για μια αγάπη προσκλητήριο είσαι ο λόγος για ζήσω το μαχαίρι στην καρδιά δεν θα φύγεις τώρα που μπορώ άσπρο μαύρο χάρτινο φεγγάρι της νύχτας όνειρα μου λειψές θυμήσου το Σεπτέμβρη αρκετά αληθινά.

Ο δικός του 2003 ονομάζεται το γέλιο σου κλαίει και περιέχει τα τραγούδια που να πάω έρωτας καπνός πάντα έλειπες τρόμαξα η αγάπη θέλει πράξεις το γέλιο σου κλαίει θέλω να μ’αγαπάς εγώ θα γυρνάς εσύ μόνο εσύ αγάπη μου μεγάλη τα φιλιά που μου δίνεις είσαι το πάθος μου. Συνεχίζω με το δίσκο του 2004 που ονομαζόταν ε live ζωντανή ηχογράφηση στο Φιξ και πέρυσι ονομαστικά τα εξής τραγούδια.

Φινάλε το γυρίσω κλαίει αν το λες αυτό αγάπη όλα τα ‘δωσα για σένα απορώ αν ήξερες αδέρφια μου αλήτες πουλιά δεν θα φύγεις είσαι μια πληγή ακόμα καρδιά μου εσυ προσκλητήριο μη ρωτάς το γιατί. Συνεχίζουμε το δίσκο που περιέχει τα τραγούδια θα ‘θελα να Σουν εδω παρακαλώ όνειρα και όνειρα φαντασία μου πλανεύτρα πες του να φύγει πάρτα όλα γύρνα πίσω θα εκραγώ Μαρία δεν κοιμάμαι τώρα και θα βάλει.

Συνεχίζει με τα τραγούδια μια καρδιά για σένανε πωλείται και το Σπύρο σπίτι μου μήπως είμαι τρελός ένας θεός παραστράτημά αρκετά θα με πας στο τρελάδικο.

Συνεχίζουμε τραγούδια Πάνος Κιάμος στο live στο Φιξ με τα τραγούδια αγάπη μου μεγάλη φτιάξε μου ένα καφέ στολίδι είσαι μόνη σου λέει φταίει αποκλειστικά δεν ξεχνιέσαι κάτω τα χέρια σου τι τα θες ανύποπτά πως θα είναι αισθηματίες το χελιδόνι να χάνει καρδιές αμπάρες όταν χορεύεις μάτια μου σ’ αγαπάω κοίτα φτάνει να μ’αγαπάς πρώτο τραπέζι απόψε μόνος μου.

Συνεχίζει με τα τραγούδια την μέρα νοικοκύρης το βράδυ αμαρτωλός συνέχεια ενώ τραγούδια παντρεμένοι κι δυο.

Αδειανό το προσκεφάλι χαμένο κορμί όλα τα σφάλματα σου δύο ξένοι εισαγωγή πες μου αν έχω δίκιο θα με πας στο τρελάδικο στη Θεσσαλονίκη τραγουδώ αποχώρηση όταν πέφτει σκοτάδι. Συνεχίζει θα τραγούδια ενοχλείτε τι άλλο θες πιο πολύ καραβάνι ασπρόμαυρο μόνος μου σε διπλό κρεβάτι πωλείται και το σπίτι μου αρκετά αγάπη μου μεγάλη αλλά τις αγαπάω κοίτα μπιμπελό μου πως να που να πάω φτάνει να γυρίσεις όλοι για σένα μιλάνε γύρνα πίσω τρελός για σένα θα με ζητάς.

Πάνος Κιάμος Θεσσαλονίκη – Στην εκείνο τραγούδια χειμώνες καλοκαίρια είσαι το πάθος μου δεν είσαι μόνη δεν θα φύγεις τώρα που μπορώ αληθινά τον κύριο κουκλί μου λείψεις εισαγωγή.

Συνεχίζουμε το δίσκο του 2005 έβδομης ονομάζεται είσαι παντού και περιέχει τα εξής τραγούδια εξομολόγηση σε χωρίζω βρες λίγο χρόνο φύγε κι εσύ όλα είναι εναντίον σου εγώ θα είμαι για σένα δε φταίω εγώ δε φταις εσύ αν είναι αληθινό όλες στον κόσμο σαν ταινία παλιά φταις εσύ η γυναίκα της ζωής μου εσύ δεν νοιάζεσαι αναμνήσεις είσαι παντού αστραπή την αγάπη πάλι.

Συνεχίζουμε το δίσκο χωρίς νερό μπορώ το οποίο περιήλθε τραγούδια φαντάρε καληνύχτα σπαστά όλα σπαστά δεν θέλω να σε φέρω πίσω δεν χρειάζεται να πιω άγιο φυλαχτό μου Αιγαίο ποιοι μας γελάσανε δρόμοι στην στάχτη πεθαίνει καρδιά σου τέλος για σένα μικρή τρελή όλο για σένα μιλάμε.

Πάνος κιάμος Θεσσαλονίκη
Πάνος κιάμος Θεσσαλονίκη

Συνεχίζω με το δίσκο του 2006 το οποίο περιέχει τα τραγούδια μονίμως ερωτευμένος και αναλυτικά είναι τα εξής. Χωρίς τα παίζουμε όλα είναι εντάξει έλα ψυχή μου κορίτσι μου εσύ έγινα κομμάτια σου το αφιερώνω πίνω πίνω πάρτο αλλιώς 30 ανεμοθύελλα ζήτημα ζωής μόνιμα ερωτευμένοι άσε με μια νύχτα μόνο έχω πονέσει για αυτή.

Συνεχίζουμε το δίσκο του 2007 τα πιο πριν τραγούδια βάλτο τέλος λοιπόν εύκολα θέλει να κάνεις Καλαμάτα η νύχτα πως μπορείς δεν την παλεύω ψύχρα κακιά συνήθεια μάζεψε τα και πίσω μια Λοκροί ζωή θέλεις δε βγαίνω θα πίνω σε μένα θα γυρνάω να ‘σαι καλά στη φωτιά το χέρι σου δωμάτιο. Πάνος Κιάμος Θεσσαλονίκη

vgainoexo

Συνεχίζει με το δίσκο του 2008 το οποίο περιέχει τα τραγούδια απόψε φόρα τα καλά σου πως τον ουρανό καλύτερα να μη σε ξαναδώ να θυμάσαι με έχεις Ρ αρρωστήσει ένα μαγαζί απόψε πες μου τι θέλεις πως έχω στάνη πια πες μου τι να φανταστώ αστέρι μου τι παθαίνω και πεθαίνω χαρτορίχτρα ποσό, απόψε φόρα τα καλά σου.

Ένας ακόμα δίσκος ο οποίος έγραψε ο Πάνος Κιάμος ήτανε οι δικές μας νύχτες live το οποίο περιέχει τα εξής θα βγω θα πίνω άσε μια νύχτα μόνο δυόμισι βάλε και τέλος λοιπόν στη φωτιά το χέρι μου του χρόνου τέτοια μέρα σε τι κόσμο βρέθηκα συνοδεύεται είσαι παντού φιλοξενούμενος κάνε κάτι να χάσω το τρένο ναυάγια σε ένα χαρτάκι έγραψα Σάββατο άραγε εγώ δεν είμαι εδώ.

Συνεχίζουν τα τραγούδια γύρνα πίσω θα εκραγώ σε μοιραζόμουνα σε παντρεύομαι άστο να μείνουμε φίλοι εδώ σε θέλω καρδιά μου τι όνειρα να κάνω μαζέψετε και πίσω κι αν μου πεις λοιπόν δύο φωνές ποια με καταράστηκε επηρεάστηκα σε εκδικήθηκα το πάρτι είναι απλή και ακόμα καρδιά μου εσυ.

Πάνος Κιάμος Θεσσαλονίκη –Συνεχίζουμε τραγούδια θα πρεπε απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις η καταστροφή σου ότι θέλεις εδώ πέρα δεν θα μάθεις ποτέ πληρώνω για το σε παρακαλώ σ’ ευχαριστώ δρόμοι στην στάχτη λέγε με παλιόπαιδο μάγισσες φέρτε βότανα.

Συνεχίζουν τα τραγούδια κάθε ηλιοβασίλεμα με τον Βοτανικού με καις με καις τι αμαρτίες έχω κανει σε σφάλμα έπεσες καρδιά μου κομμάτια έχω γίνει που να πάω για να με κύριο μας ξένοι. Τι έχεις να μετακομίζω.

Δείτε επίσης Σφακιανάκης Θεσσαλονίκη

Πάνος κιάμος Θεσσαλονίκη
Πάνος κιάμος Θεσσαλονίκη

Πάνος Κιάμος Έχω πονέσει για αυτή δεν την παλεύω πες την να φύγει θέλεις ανεμοθύελλα φύγει κι εσύ αρκετά τρόμαξα έγινα κομμάτια είσαι η γυναίκα της ζωής μου πίνω πίνω θα βγαίνω θα πίνω τελειώσει να γίνω τραγούδι γύρνα σε μένα έλα ψυχή μου σου το αφιερώνω μόνιμα ερωτευμένοι θα με ζητάς σαν ταινία παλιά γιατί εμείς αγάπη να θυμίζεις κακιά συνήθεια ζήτημα ζωής βρες και γω χρόνο γύρνα πίσω μην ξεχνάς το χεις.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση