Μπουζούκια Σχήματα Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Μπουζούκια Σχήματα Αθήνα

Η νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα δεν έχει τελειωμό. Για όλους εσάς που η διασκεδασή σας ξεκινάει μετά τα μεσάνυχτα οι επιλογές είναι άπειρες.Υπάρχουν πολλά κορυφαία σχήματα για το 2022 στην Αθήνα, τα οποία μπορείτε να παρακολουθείσετε προκειμένου να περάσετε αξέχαστες βραδιές που θα μείνουν για αρκετό καιρό χαραγμένες στις μνήμες σας.

Σχήματα, τα οποία έχουν βάλει φωτιά στις νύχτες μας, έχουν ανεβάσει τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται στην κορυφή των προτιμήσεων μας για τις νυχτερινές μας εξορμήσεις, μας έχουν καθηλώσει με τα μαγευτικά προγράμματα τους και τις μοναδικές ερμηνείες τους και έχουν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι ανυπομονούν να βρεθούν εκεί και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ονόματα. Ονόματα τα οποία έχουν χαράξει με την τόσα χρόνια πορεία τους την πορεία της ελληνικής μουσικής, μας έχουν χαρίσει αμέτρητα βράδια συγκίνησης και γλεντιού,έχουν ανεβάσει την διάθεση μας στο τέρμα και άφησαν εποχή κάνοντας τεράστια επιτυχία στις πιο ξακουσμένες πίστες.

Μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς και να κάνετε την κράτηση σας.Η δουλειά μας είναι η δική σας διασκέδαση.

Το Frangelico με τον Αντύπα, το Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη, το Fantasia live με τον Νότη Σφακιαννάκη, το Club22 με τον Πάνο Κιάμο, το Vox με την Νατάσα Θεοδωρίδου, το Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη, το Διογένης Studio με τον Αντώνη Ρέμο, το 4711 με τον Διονύση Σχοινά,το Εμπάτη North με τον Χάρη Κωστόπουλο, το Apotheke  με την Καίτη Γαρμπή,το Estate με τον Σάκη Ρουβά, η Αυτοκίνηση με τον Στέλιο Ρόκκο, το Caramela με τους Καλίδη και Πανταζή και ο Κόμβος Live είναι μόνο μερικές απο τις επιλογές που έχουμε για να ξεφαντώσουμε.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση