Ναός Ποσειδώνα Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ναός Ποσειδώνα Αθήνα

Ναός Ποσειδώνα

Στο νοτιότερο άκρο της Αθήνας, στο Σούνιο, βρίσκεται ο ναός του Ποσειδώνα. Κατ’ αρχήν, ο ναός δημιουργήθηκε τον 5ο αιώνα και οι Αθηναίοι τον αφιερώσουν στον Ποσειδώνα, τον θεό της θάλασσας. Ο βράχος πάνω στον οποίο βρίσκεται ο ναός του Ποσειδώνα έχει ύψος 60 μέτρα από την θάλασσα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως ο ναός του Ποσειδώνα αποτελεί ένα αξιοθέατο για την πρωτεύουσα. Οι επισκέπτες καθημερινά είναι πολλοί και όλοι θαυμάζουν τόσο την αρχιτεκτονική του ναού όσο και την υπέροχη θέα που προσφέρει το υψόμετρο.

Εν συνεχεία, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ο ναός του Ποσειδώνα χτίστηκε και καταστράφηκε αρκετές φορές ανά τα χρόνια. Παρ’ όλες όμως τις καταστροφές και την φθορά του χρόνου είναι ο μόνος ναός που έχει διασωθεί. Οι Αθηναίοι θεωρούν το Σούνιο και πιο συγκεκριμένα τον ναό του Ποσειδώνα το πιο σημαντικό ίσως μνημείο της πόλης. Ακόμη, το σημείο που βρίσκεται ο ναός προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα. Η επίσκεψη σας στην Αθήνα αξίζει να συνδυαστεί και με την επίσκεψη σας στον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Είναι σίγουρο πως η εμπειρία που θα βιώσετε θα είναι μοναδική.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση