Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη 2022 | Natasa Theodoridou

vgainoexo
5/5 - (3 Ψήφοι)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Αν έχετε μαγαζί και σας ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης καλέστε 2310626571.

Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη – Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις κλασικές και μεγάλες λαϊκές τραγουδίστριες. Με τεράστια δισκογραφία και τραγούδια που έγραψαν ιστορία η Θεοδωρίδου ξεχωρίζει για το ξεχωριστή σκηνική παρουσία της και την επικοινωνία που έχει με το κόσμο. Θεσσαλονίκη 2022 2022 Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κάνει χιλιάδες εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Ελλάδας και στα οποία γινόταν πανικός από κόσμο που ερχόταν για να την απολαύσει από κοντά.

Video Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου Δισκογραφία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει γράψει πάρα πολλούς μεγάλους δίσκους οι οποίοι αγαπήθηκαν πάρα πολύ από τον κόσμο ας δούμε ονομαστικά κάποιος από αυτούς μαζί με τα τραγούδια τους. Το 2022 γραφτό δίσκο ποτέ δε σε άφησα από δω και πέρα και τα τραγούδια σιγή έπειδή σε ξέρω γρήγορα ξημέρωσε θάλασσα δε ρώτησες ποτέ πως τελικά σε ξεπέρασα δε με αφορά ότι θες πες λάθος μου ποτέ δεν έφυγα από δω. Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το δίσκο κι εσύ 2010 έκτο Φεβρουάριο και πριν τραγούδια σ’ αγαπώ να ακούς το μηδέν και το άπειρο δες τα είπα όλα για χάρη σου τι νόημα έχεις ήταν αλλιώς αν μ’ αγαπούσες δείξε χαρακτήρα αν είχα μείνει ανήσυχος καιρός άστα όλα και έλα.

Επόμενα τραγούδια είναι το ψάχνοντας το όνειρο να βρω πως τα ίδια σκέφτομαι και εγώ πόσο μια ζούμε τι μου συμβαίνει μη με κατακρίνεις ο χωρισμός σου θάνατος ανάμνηση με φωνάζουν οι φίλοι τρελή δύο ζωές αν σε χάσω ακόμα σ’ αγαπώ εγκλωβισμένοι. Συνεχίζουμε με τα τραγούδια του 2007 το οποίο περιέχει 10 τραγούδια και ο δικός ονομάστηκε Νατάσα. Τα τραγούδια από αυτά που υπάρχουνε μέσα στο δίσκο είναι τα εξής. Ξενιτιά μου αγάπη μου σκοτώνει όλα τα σβησα σαν μια ταινία άνοιξε μου την καρδιά σου καλά που έφυγες ούτε μια λέξη καληνύχτα σ’ αγαπώ θαύμα να τελειώνουμε εδώ να μ’αγαπάς δεν θέλω τίποτα πάλι.

Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη
Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη

Ο επόμενος δίσκος είναι το έχω μια αγκαλιά οποίος περιέχει τα τραγούδια το τελευταίο μου τραγούδι και όλο ρωτάω δε σε ξέχασα δεν περιμένω τελικά αν αξίζει αν ξημερώσω αλλά αλλά πιστεύω άλλη μια φορά 1000,1 νύχτες έχω μια αγκαλιά δεν επιτρέπεται μην την φοβάσαι την αγάπη. Συνεχίζουμε με το δίσκο του 2005 οποίος λέγεται ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει και περιέχει τα τραγούδια Ιμέριος εδώ θα το μετανιώσεις.

Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη – Συνεχίζουμε τα τραγούδια οι στάλες ούτε στιγμή εδώ δε σε ξεπέρασα στη γειτονιά του φεγγαριού τα καλύτερα μου χρόνια μια γλυκιά μελωδίαφ συγνώμη φταίω θα αρκεστώ σε οτι έχω ιερό Κυριακή καταστροφές να ήσουν εδώ θάλασσα αν κάποτε δεν είμαι για σένα απόψε δε με νοιάζει για μας για ποια αγάπη μου μιλάς. Συνεχίζουμε τον δίσκο του 2003 το οποίο ήταν μια διαδρομή Θεσσαλονίκη Αθήνα το οποίο ήτανε ζωντανή ηχογράφηση και περιέχει τα εξής τραγούδια φεγγάρι, φοβάμαι τα τραγούδια 11 παράδει δύσκολες στιγμές αγριολούλουδο δεν θα ξε ξανα αγαπήσω και έλεγες κάτσε καλά ζήλεια μου αλήθεια μου αυτή η νύχτα μένει λίγο-λίγο θα αν θα συνηθίσεις μην περιμένεις πια από τσιγάρο το παράπονο μου απόψε φιλάμε.

Συνεχίζει να τραγούδια έλα που φοβάμαι καμιά φορά ιστορία μου δεν θέλω τέτοιους φίλους τώρα κλαις γιατί κλαις. Συνεχίζω να τραγούδια καλή τύχη δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ σου βάζω δύσκολα σωστό ή λάθος τι φταίω αν υπάρχει παράδεισος δεν είμαι εγώ μικρό μου όνειρο μια χαμένη Κυριακή σβήσε Τ την φλόγα περασμένες μου αγάπες κίνδυνος θάνατος. Συνεχίζει να τραγούδια αχάριστη καρδιά δε σε αδικώ αχ φεγγάρι Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συνεχίζει με το δίσκο Νατάσα Θεοδωρίδου μουσική στίχοι Γιώργος Θεοφάνους και περιέχει τα εξής τραγούδια του 2002 γράφει κι αυτός ο δίσκος. Ποτέ δεν ξέρεις τώρα βγαίνω ψέματα ευαίσθητη καρδιά λόγια φύγε από δω τι έκανες για μένα στιγμή σκουπιδιάρικου τις δύσκολες στιγμές Φαρμάκη φεγγάρι έλα που φοβάμαι χα χα όπου και να είσαι.

Συνεχίζω με το δίσκο το 2001 το οποίο ονομάστηκε υπεύθυνη μου και περιέχει τα εξής τραγούδια. Αδιέξοδη αγάπη καλώς ήρθες αγάπη μια φορά κι εσύ κάνε κάτι ενθύμια όσο και να σ’ αγαπώ να γυρίσεις αποτυπώματα είσαι συνήθεια κακιά τελευταία μου αγάπη δωρεάν τώρα που το θυμήθηκες μονοπωλήσει τι φταίω εγώ δεν θέλω και πολύ σου βάζω τα δύσκολα υποκρισία κατά ζήτησε.

Natasa theodoridou thessaloniki

Συνεχίζω με το δικό το 2000 το πει πριν τραγούδια θα ζητήσω θα μιλήσω με τα αστέρια. Αυτό περιέχεται τα τραγούδια εγώ να υποχωρώ το φιλί της ζωής κάψε τη μέρα που σε γνώρισα ξέρω τι θέλω με το που ανοίγω θα μιλήσουμε πάλι με τα αστέρια πρώτη φορά θα κάνω κάτι σωστό Κώστα μερόνυχτα διπλό παιχνίδι αν υπάρχει παράδεισος πες μου τι έφτιαξα φέρσου σαν άντρας ακουσέμε τι μου είπαν να γράψεις λάθος. Το  το 1000 cosa 98 γράφει τον δίσκο δεύτερη αγάπη το οποίο εχει τα έξι τραγούδια μέσα Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη
Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη

Την γυρεύουνε εγώ αυτή παράλογα έγκλημα καρδιάς δεν θα μείνει τίποτα όρθιο κάνε κάτι νύχτα σε γνώρισα δεν τον παίρνεις φίλους που έκανε γυναίκα θέλει σωστό ή λάθος 11 παρά περίπου τι θα χάσω αν σε χάσω αχάριστη καρδιά το 1900 ήντα εφτά γράφει το δίσκο τι μου ‘χεις κάνει σβήνω από χαρτί καν οτι θες ίσως κανένα ταξίδι μέσα στα μάτια μου γύρνα δε σε αδικώ σε τελική ανάλυση αποτελεί κεπ Αναστασία και να πάνε μη γυρίσεις ξανά ένα σπίτι καίγεται δίχως λόγο και αφορμή οικονομοπουλος .

Natasa theodoridou pou tragoudaei

Όλα τα τραγούδια του λεύτερο δύσκολο mastika Νατάσα Θεοδωρίδου και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Τέλος να πούμε ότι έχει γράψει πάρα πολλά single είναι τα story του τα οποία ονομάζονται να μ’αγαπάς η ζωή του έρωτα τώρα θα πονάς απέναντι Νατάσα Θοδωρίδου όλα να τα ζήσω απ’ την αρχή έχει πνίξει Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Estet Makropoulos Karafotis

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

athens stage

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Αξιολογήστε post

ATHENS STAGE ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΨΑΛΤΗΣ

Τηλέφωνο Κρατήσεων 6978469465

Τιμή φιάλης 120/4 άτομα

Τιμή φιάλης φοιτητικό 120/6 άτομα

Παρασκευή Σάββατο

Λιοσίων 325 Αθήνα

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Το μαγαζί…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

5/5 - (2 Ψήφοι)

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Περιμένει να το ανακαλύψετε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με τους καλύτερους dj και μοναδικά πάρτυ.

Τηλ για κρατήσεις 699 933 8282

Τηλέφωνο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση