Σφακιανάκης Νότης Θεσσαλονίκη 2022 | Notis Sfakianakis

vgainoexo
4.5/5 - (4 Ψήφοι)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Αν έχετε μαγαζί και σας ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης καλέστε 2310626571.

Σφακιανάκης Νότης Θεσσαλονίκη – Δείτε περισσότερα για Σφακιανάκη Θεσσαλονίκη  στο Club Vogue. η καλέστε 2310626571

Σφακιανάκης Νότης που τραγουδάει Θεσσαλονίκη

Δείτε που εμφανίζεται ο Σφακιανάκης Νότης αυτό το καιρό στις Σας ενδιαφέρει συνεργασία με το καλλιτέχνη?

Ο Νότης Σφακιανάκης από μικρός αγαπούσε την μουσική. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους το 1985 άνοιξε ένα νυχτερινό κέντρο στην Κω, στην σκηνή του οποίου ερμήνευε και ο ίδιος κάποια τραγούδια. Τότε ήταν που κατάλαβε πως το τραγούδι και η μουσική ήταν αυτά που γέμιζαν την ψυχή του.

Η δισκογραφία του Νότη είναι μεγάλη καθώς στο ενεργητικό του έχει πολλές δισκογραφικές δουλειές. Ο κόσμος τον αγαπάει διότι είναι αυθεντικός.

Σφακιανάκης Νότης Εμφανίσεις

Το 1988 πήρε την απόφαση να έρθει στην Αθήνα και να κυνηγήσει το
όνειρο του. Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Η επιμονή του όμως
τον βοήθησε και τον οδήγησε στην ίδια μουσική σκηνή με την Πόλυ Πάνου,
τον Σταμάτη Κόκοτα και με άλλους.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκε στο πλευρό της Ελένης Δήμου.

Όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του πορείας, ο Νότης Σφακιανάκης έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Ελλάδας.

Σφακιανάκης Νότης Τραγούδια

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει στο ενεργητικό του τραγούδια που έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία. Από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια είναι το “Όλα τα σ’ αγαπώ”, το “Μήπως είμαι τρελός”, το “Άστρα μη με μαλώνετε” και άλλα πολλά.
Ο καλλιτέχνης αυτός έχει στόχο να μας χαρίσει και άλλα τραγούδια τα οποία θα μας συντροφεύουν σε όλες τις στιγμές της ζωής μας.

VIDEO ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Σφακιανάκης Νότης Δισκογραφία

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει γράψει πάρα πολλούς μεγάλους δίσκους σιωπή γίνανε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία θα δούμε ονομαστικά κάποιος απ’ αυτούς και θα τραγούδια τα οποία περιέχονται στους δίσκους αυτούς.

Το 2011 βγήκε ο δίσκος ματωμένα δάκρυα το πιπέρι και τα τραγούδια δεν υπάρχεις δεν είσαι εντάξει δε νομίζω να χα μια καρδιά, βασίλισσα μου έλληνας του γέρου κόσμου η καρδιά 1000 φορές άκουσε με καλά πόσο σ’ αγάπησα κλείνω τις κουρτίνες ο άλλος μου εαυτός ξέχασε με. Συνεχίζει με τα τραγούδια έτσι είναι ο έρωτας αδελφέ μου τη ζωή με το στολίδι εξαρτημένη καλλιτέχνη μπογιάς από φίλε ήταν τρελός δεν υποχωρώ εγώ φταίω γυρεύω ένα τσιγγανάκι είπε ότι μου είχες πει το τελευταίο σ’ αγαπώ.

σφακιανάκης νότης θεσσαλονίκη
σφακιανάκης νότης θεσσαλονίκη

Συνεχίζει μετά τραγούδι που έβαλες το δίσκο ματωμένο δάκρυ κοινωνικών τα οποία ήτανε αδελφέ μου τι ζωής μου το στολίδι εξαρτημένα καλλιτέχνη μπογιάς άκου φίλε ήταν τρελός δεν υποχωρώ.

Στον δίσκο μνήμες το οποίο βγήκε το 2007 περιέχονται τα τραγούδια δύσκολοι καιροί σκοτειναί μου έρωτα σαν δύο ξένοι το νόημα του κόσμου ανθρωπάκι αριστερά δεν κοιμάμαι πόσο κακό μου έκανες δεν είμαι σαν τους άλλους μόνο για σένα θα βρω τη δύναμη γυναίκα-μυστήριο πάρτα μάτια παλάτια μου τα κλεμμένα. Συνεχίζει με το δίσκο του 2004 αποχώρηση μην πλησιάζεις για μένα απόψε διαθήκη Στέλλα η ζημιά γενέθλια μπήκαν στην πόλη οχτροί ήλιος θεός Σφακιανάκης Νότης Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζει με τα cd του τραγούδια σώμα μου καλλιτέχνης ένα γράμμα αγάπη τι δύσκολο πράγμα δε σε χρειάζομαι ένα με τη νύχτα ταξίδεψέ με κι αν δε βρεις ψυχή μου περιμένει δάνειο ζωής δέντρο αετός δίνει τα φιλιά για σένα φοβάμαι χάνομαι καρδιά μου μη συνεχίζεις ομορφότερο ψέμα.

Το cd παιδί κι άλλο τα πόδια ονομαστικά είναι το τρένο στο σταυροδρόμι πες της να φύγω φεγγάρι χλωμό σ’ ακολουθώ άχρηστο κορμί έχεις τον τρόπο δεν έχεις μάθει να αγαπάς να χαρείς δύο χειροβομβίδες όσο κόσμος είσαι.

Τέλος τα γλυκά τραγούδια είναι μια ματιά σου μόνο φτάνει θυσιαστικά παπαρούνα σ’ αναζητώ είναι η σκέψη μου τρελή όλα τα σ’ αγαπώ αγάλματα μήπως είμαι τρελός πάρτο δρόμο σύστημα. Συνεχίζει με τα τραγούδια κοινωνία ώρα εφτά και περιμένω τα τραγούδια σου στο δίσκο αυτόν πρόβατα πίσω την απειλή αράχνη γενέθλια διεφθαρμένοι συνουσία το το σύστημα Σφακιανάκης Νότης Θεσσαλονίκη.

Το 2005 βγαίνει ο δίσκος αναγέννησης το οποίο περιέχει τα τραγούδια είναι να απορείς Ελλάδα μου διεφθαρμένοι συνουσία απόψε το ομορφότερο ψέμα μην πλησιάζεις φίλε θεία δίκη θυσιαστικά πάρτο δρόμο χάνομαι καρδιά μου καλή σου τύχη δύο χειροβομβίδες έχεις τον τρόπο κι αν με βρεις ψυχή μου περιμένει λαβωματιά.

Το 2000 εθνικής με τον δίσκο με αγάπη τι κάνεις το οποίο περιέχει τραγούδια όπως το δέντρο μια μάτια σου θάλασσες κι αν πίνω αστέρι μου πάλι φθινοπωρινή βροχή έκανες κομμάτια έννοια σου παράπονο έφυγες όπως έξω βρέχει για μένα όλα τα σ’ αγαπώ ευτυχώς γενέθλια.

Συνεχίζουμε το δίσκο του 2002 το οποίο περιέχει τα τραγούδια τι να λέμε ενθύμιο πολέμου δεν έχεις μάθει να αγαπάει πιο ξένοι στο κρεβάτι της καρδιάς μου τώρα φτάνει προς το δίσκο ανοίξεις στη συνέχεια ο Νότης Σφακιανάκης βγάζει το δικό ας μιλήσουν τα τραγούδια του 2002 το οποίο περιέχει τα τραγούδια μέσα χάνουμε πρόβατα πίσω από την πύλη αράχνη τέλη καλοκαιριού ταξιδιάρικα.

Πουλιά δύσκολος δρόμος συνεχίζει περιμένω ρούχο πυρ γυνή και θάλασσα στο μπαλκονάκι της ζωής βοριάς ταξίδεψέ με δίνει τα φιλιά Καζαμπλάνκα άχρηστο κορμί να με θυμάσαι για σένανε φοβάμαι αγάλματα σβήσε ουρανέ τα αστέρια. Συνεχίζω με το δίσκο τέλος δίχως τέλος το πιπέρι τα τραγούδια τέλος δίχως τέλος καρντάσης φως μου συνταγή οι σκιές.

σφακιανάκης νότης θεσσαλονίκη –  Συγχύζομαι το δίσκο πολύχρωμα έντονα το 2000 το πιπέρι τα τραγούδια η πιο γλυκιά πατρίδα μάνα μανούλα μου ο θεός να σε φυλάει το φινάλε της καρδιάς γύρισε πίσω το σώμα μου αϊτοφωλιά δελτίο καρδιάς τίποτε θέλω να ζήσω αν πάρε με και εικόνες κάποια καίγομαι  Χωράμε δεν μπορώ να καταλάβω.

Το 1900 ήντα οκτώ βγάζει το δικό ινώδες είναι εφτάψυχες όποιος είναι να ζήσουμε πάρα πολλά τραγούδια κάποια από τα οποία είναι τα εξής. Σήκω και φύγε σιγανές ψιχάλες τι θέλεις εδώ πέρα τι μου κάνεις αθάνατος πικροθάλασσα του φεγγαριού ο γιος φεγγαράκι το πιο γκρίζο δύο βοριάδες έρωτα με την αγρυπνία από τώρα φεύγω τρεις αγάπη αλκοολική καλοσύνη σου μήπως είμαι τρελός παράλλη ψυχή μου ξυπνάτε ρε θυσία δικαστής αγρίμια.

Συνεχίζουν το τραγούδι καλό ταξίδι που το τσιγάρο συνείδησή μου δεν θα πετάξουμε ποτέ θέλω να σε ξαναδώ γύφτισα μέρα ένα γράμμα ηδονή πρόσφυγας χαράματα παπαρούνα η Στέλλα η Σμυρνιά.200 ήντα εφτά βγάζει το δίσκο μόνο για φίλους το οποίο περιέχει τραγούδια παρτίδα μου ντροπή σε όλους οδός ελλήνων περπατούσα αφηρημένος εγώ τραγούδαγα Δημοσθένους λέξη Φάνης ερωτικό κιβωτός καλλιτέχνης.

Η 200 εντάξει μπες στο δικό πέμπτο βήμα το οποίο περιέχει τραγούδια όλα τα είδα όλος ο κόσμος είσαι με τα μάτια μιλάμε ο στρατός μην κάνεις βήμα σώμα μου μόνος μου θα ποθώ δεν θα μάθεις δεν θα πας πουθενά πέρνα κι εσύ μια ματιά σου μόνο φτάνει δε χρειάζομαι. σφακιανάκης νότης

Δείτε επίσης οικονομόπουλος Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζουμε το δύσκολο 294 το οποίο περιέχει τα τραγούδια τι να μου πεις κι εσύ στόχος μυαλό μου να σε βγάλω το τραγουδάκι έρωτας είσαι έρωτας ο αετός η μάνα Πιτούρκα εγώ για δύο να ξανάρθεις θέλω να την κάνω θέλω να ζήσω δεν μπόρεσα και δεν μπορώ. Συνεχίζουμε τραγούδι και άμμος είναι τα τρία βάπτισμα πυρός ξενύχτης ανησυχώ ψυχρός εκτελεστής το στενό το φόρεμα μου εσύ καις εκτός εαυτού Φωτεινή επιγραφή τρελή βροχή μη λες τίποτα δε έχω πολύ λίγο πολύ σφακιανάκης νότης.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Estet Makropoulos Karafotis

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

athens stage

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Αξιολογήστε post

ATHENS STAGE ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΨΑΛΤΗΣ

Τηλέφωνο Κρατήσεων 6978469465

Τιμή φιάλης 120/4 άτομα

Τιμή φιάλης φοιτητικό 120/6 άτομα

Παρασκευή Σάββατο

Λιοσίων 325 Αθήνα

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Το μαγαζί…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

5/5 - (2 Ψήφοι)

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Περιμένει να το ανακαλύψετε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με τους καλύτερους dj και μοναδικά πάρτυ.

Τηλ για κρατήσεις 699 933 8282

Τηλέφωνο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση