Οδηγός Διασκέδασης Αθήνα

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ - Όλα τα νυχτερινά κέντρα

Στην Αθήνα υπάρχουν δεκάδες νυχτερινά μαγαζιά, τα οποία κάθε βράδυ λειτουργίας τους σφίζουν από τον κόσμο που τα επισκέπτεται.
Οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων είναι μόνιμοι κάτοικοι, φοιτητές αλλά και επισκέπτες της πόλης που θέλουν να διασκεδάσουν.

Τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας φιλοξενούν κάθε χρόνο μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Νίκος Βέρτης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που ανεβαίνουν στις σκηνές και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε τους εμφάνιση, ενώ ο κόσμος τους αποθεώνει.

Κάποια από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας με την μεγαλύτερη ζήτηση αλλά και επισκεψιμότητα είναι η Ιερά Οδός στο Γκάζι, το Φωαέριο στην Πειραιώς 100, το Club 22 στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, το Κέντρο Αθηνών στην Πειραιώς αλλά και άλλα πολλά.

Αυτό που κάνει τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας να ξεχωρίζουν είναι η πολύ καλή αισθητική του εκάστοτε κέντρου αλλά και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων διασκεδάζουν, πίνουν και χορεύουν μέχρι και τα ξημερώματα.

Τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας λειτουργούν Παρασκευή και Σάββατο. Δεν είναι όμως και λίγα αυτά τα μαγαζιά που ανοίγουν τις πόρτες τους και την Πέμπτη, την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση