Παρίσι Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Παρίσι Εκδρομές  

Η πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, είναι  από τις πιο μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Ακόμη, το Παρίσι διαθέτει μια πλούσια κληρονομιά και τα περισσότερα από τα κτίρια είναι νεοκλασικά. Εν συνεχεία, μία εκδρομή στην “πόλη του φωτός” θα σας προσφέρει ποικίλες εμπειρίες και σε αυτό θα συντελέσουν τα πολυάριθμα μνημεία και αξιοθέατα. Τα μουσεία της πόλης είναι πολλά και τα εκθέματα τους είναι πάντα άξια προσοχής. Η εκδρομή σας βέβαια θα συνδυαστεί και με βόλτες στην φημισμένη λεωφόρο, Ηλύσια Πεδία.

Παρίσι Διακοπές 

Οι διακοπές σας στο Παρίσι είναι βέβαιο πως δεν θα είναι συνηθισμένες και καθόλου βαρετές. Μπορείτε να επισκεφθείτε την γνωστή σε όλους Παναγία των Παρισίων, το μουσείο του Λούβρο το οποίο σίγουρα θα σας ανατριχιάσει, το Παλάτι των Βερσαλλιών το οποίο αποτελεί κόσμημα για το Παρίσι, την αψίδα του Θριάμβου και φυσικά τον φημισμένο Πύργο του Άιφελ. Για τις νυχτερινές σας βόλτες, το καμπαρέ Μουλέν Ρούζ θα σας προσφέρει αξέχαστες νύχτες που θα θυμάστε για μια ζωή. Ακόμη, οι διακοπές σας στο Παρίσι θα συνδυαστούν και με την επίσκεψη σας στην Eurodisney όπου θα νιώσετε και πάλι παιδιά.

Παρίσι Ταξίδια

Εμείς αναλαμβάνουμε την διοργάνωση ταξιδιών στο Παρίσι και φροντίζουμε ώστε τις ημέρες που θα βρίσκεστε στην Γαλλία να ζήσετε όμορφες εμπειρίες και να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές που έχει αυτή η πόλη. Και όλα αυτά φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post
Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post
Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)
Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση