Παρίσι Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Παρίσι Εκδρομές  

Η πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, είναι  από τις πιο μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Ακόμη, το Παρίσι διαθέτει μια πλούσια κληρονομιά και τα περισσότερα από τα κτίρια είναι νεοκλασικά. Εν συνεχεία, μία εκδρομή στην “πόλη του φωτός” θα σας προσφέρει ποικίλες εμπειρίες και σε αυτό θα συντελέσουν τα πολυάριθμα μνημεία και αξιοθέατα. Τα μουσεία της πόλης είναι πολλά και τα εκθέματα τους είναι πάντα άξια προσοχής. Η εκδρομή σας βέβαια θα συνδυαστεί και με βόλτες στην φημισμένη λεωφόρο, Ηλύσια Πεδία.

Παρίσι Διακοπές 

Οι διακοπές σας στο Παρίσι είναι βέβαιο πως δεν θα είναι συνηθισμένες και καθόλου βαρετές. Μπορείτε να επισκεφθείτε την γνωστή σε όλους Παναγία των Παρισίων, το μουσείο του Λούβρο το οποίο σίγουρα θα σας ανατριχιάσει, το Παλάτι των Βερσαλλιών το οποίο αποτελεί κόσμημα για το Παρίσι, την αψίδα του Θριάμβου και φυσικά τον φημισμένο Πύργο του Άιφελ. Για τις νυχτερινές σας βόλτες, το καμπαρέ Μουλέν Ρούζ θα σας προσφέρει αξέχαστες νύχτες που θα θυμάστε για μια ζωή. Ακόμη, οι διακοπές σας στο Παρίσι θα συνδυαστούν και με την επίσκεψη σας στην Eurodisney όπου θα νιώσετε και πάλι παιδιά.

Παρίσι Ταξίδια

Εμείς αναλαμβάνουμε την διοργάνωση ταξιδιών στο Παρίσι και φροντίζουμε ώστε τις ημέρες που θα βρίσκεστε στην Γαλλία να ζήσετε όμορφες εμπειρίες και να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές που έχει αυτή η πόλη. Και όλα αυτά φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (4 Ψήφοι)
Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση