Πιάνο Μπάρ Αθήνα

piano bar athina
3.5/5 - (4 Ψήφοι)

Πιάνο Μπάρ Αθήνα

Η Αθήνα είναι από τις πόλεις της Ελλάδος με τις περισσότερες επιλογές για έξοδο. Τα μέρη που μπορεί να επιλέξει κάποιος είτε για να πιεί ήρεμα ένα καφέ ή και για να διασκεδάσει σε ξέφρενους ρυθμούς είναι πολλά.

Σε όλες τις περιοχές της πόλης υπάρχουν πιάνο μπάρ τα οποία προσφέρουν καλής ποιότητας διασκέδαση. Αυτό συμβαίνει διότι οι ήχοι που βγάζει ένα πιάνο προκαλούν αίσθημα ευφορίας.

Τα πιάνο μπάρ δημιουργήθηκαν από την ανάγκη του κόσμου για διασκέδαση και συνάμα χαλάρωση. Πολύ γνωστά μαγαζιά της Αθήνας που προασπίζονται την μουσική του πιάνου είναι το Φαίδρα, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το Pepe Nero, που βρίσκεται στην Γλυφάδα αλλά και άλλα πολλά.

Οι Αθηναίοι επιλέγουν για την διασκέδαση τους μαγαζιά με ζωντανή μουσική και ακόμη περισσότερο τα πιάνο μπάρ.

Σε κάποια από τα πιάνο μπάρ της Αθήνας, οι επισκέπτες μπορούν και να δειπνήσουν. Με τον τρόπο αυτό τα μαγαζιά αυτά συνδυάζουν δύο από τις μεγαλύτερες ανάγκες του ανθρώπου που είναι το φαγητό και η μουσική.

Οι τιμές στα περισσότερα από τα μπάρ με πιάνο είναι πολύ καλές. Οι ιδιοκτήτες θέλοντας να προσελκύσουν ακόμη πιο πολύ κόσμο έριξαν ή κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές τους.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία σε όλους να ξεφύγουν από την δύσκολη καθημερινότητα και να χαλαρώσουν ακούγοντας γλυκούς και πάνω από όλα ήρεμους ήχους.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση