Πίστες Αθήνα Κυριακή

vgainoexo
3.7/5 - (3 Ψήφοι)

Πίστες Αθήνα Κυριακή

Πολλές από τις πίστες της Αθήνας δεν λειτουργούν μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή. Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων πήραν την απόφαση να ανοίγουν τις πόρτες τους και την Κυριακή ώστε να δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι όσοι δεν επιλέγουν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Υπάρχουν πίστες οι οποίες είναι συνοικιακές. Αυτές οι πίστες κατά κύριο λόγο φιλοξενούν στην σκηνή καλλιτέχνες που ξεκινούν τώρα την πορεία του στον χώρο της μουσικής. Βέβαια, υπάρχουν και πολύ γνωστά νυχτερινά κέντρα, τα οποία έχουν στην πίστα καλλιτέχνες αξιόλογους και πολύ καταξιωμένους.

Χαρακτηριστικό είναι ακόμη το γεγονός πως κάποιες από τις πίστες της Αθήνας παρουσιάζουν το μουσικό πρόγραμμα κάθε Κυριακή μεσημέρι. Με τον τρόπο αυτό μπορούν όλοι να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν χωρίς να χρειάζεται να ξενυχτήσουν.
Η ζήτηση των νυχτερινών κέντρων τις Κυριακές είναι μεγάλες. Αυτό συμβαίνει διότι οι τιμές είναι πολύ καλές σε σχέση με την Παρασκευή και το Σάββατο.

Το κέφι κάθε φορά οδηγείτε στο κόκκινο από πολύ νωρίς και οι καλλιτέχνες βάζουν τα δυνατά τους ώστε να προσφέρουν ένα μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα καλύπτει όλα τα γούστα. Μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να μάθετε ποιες πίστες της Αθήνας είναι ανοιχτές τις Κυριακές και φυσικά να κάνετε την κράτηση σας.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση