Πράγα Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Πράγα Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

Πράγα Εκδρομές

Η εκδρομή στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πάργα, είναι μία από τις πιο κλασικές αλλά και ψυχαγωγικές εκδρομές που διοργανώνουμε. Αρχικά, η Πράγα είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν μια ποιοτική αλλά παράλληλα και πολύ οικονομική εκδρομή. Η διαμονή σας σε αυτήν την τόσο όμορφη πόλη θα είναι σε ξενοδοχεία τριών αστέρων με όλα τα comforts και με πλούσιο πρωινό το οποίο σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Πράγα Διακοπές

Εν συνεχεία, πρέπει να τονίσουμε πως οι διακοπές σας στην Πάργα θα σας μείνουν αξέχαστες. Όσο θα βρισκόμαστε σε αυτήν την τόσο όμορφη πόλη θα επισκεφθούμε όλα τα αξιοθέατα της όπως τον ναό του Αγίου Νικολάου, την γέφυρα του Καρόλου, το ρολόι το οποίο βρίσκεται στην παλιά πόλη και άλλα πολλά. Τα κτίρια της Πράγας είναι όλα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής με έμφαση στην λεπτομέρεια. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μην παρακολουθήσουμε και Μαύρο Θέατρο, το οποίο είναι βέβαιο πως θα μας μαγέψει.

Πράγα Ταξίδια

Το ταξίδι στην Πάργα θα συνδυαστεί και με την διασκέδαση. Θα επισκεφθούμε μπυραρίες, εστιατόρια με τοπικά πεντανόστιμα φαγητά αλλά και νυχτερινά club. Έτσι, θα γνωρίσουμε πως διασκεδάζουν οι Τσέχοι και εκείνοι θα μάθουν πως διασκεδάζουμε εμείς. Το ταξίδι στην Τσεχία θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και είναι σίγουρο πως θα θέλετε να την επισκεφθείτε ξανά και ξανά.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση