Σαμαράκια Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Πυλαία

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Σαμαράκια Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Πυλαία

Τα Σαμαράκια εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Σαμαράκια πήρε το όνομα του από τα μικρά αναχώματα τα οποία βρίσκονται έξω από το γενικό λύκειο της Πυλαίας. Στην Πυλαία το εστιατόριο αυτό αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέρη όπου το φαγητό είναι νόστιμο και το περιβάλλον πολύ όμορφο. Στο εστιατόριο Τα Σαμαράκια, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν είτε κρέας είτε ψάρι ανάλογα με την διάθεση τους. Τα θαλασσινά είναι ολόφρεσκα και τα κρέατα είναι της ώρας. Πολύ γνωστά και πολυσυζητημένα πιάτα είναι το αρχοντικό χταπόδι, το κους κους με γαρίδες, το ριζότο με θαλασσινά αλλά και ο γαλέος σουβλάκι με σως κάπαρης. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντα φρέσκα και πρώτης ποιότητας. Εν συνεχεία, αξίζει να αναφερθούμε στην διακόσμηση του εστιατορίου Τα Σαμαράκια.

Το λευκό χρώμα επικρατεί στον χώρο και τα διακοσμητικά στοιχεία στους τοίχους κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο κατάλογος με το μενού έχει την μορφή εφημερίδας και είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε πως οι τιμές του εστιατορίου είναι βατές και προσιτές σε όλους.
Τέλος, η μεσογειακή κουζίνα είναι αυτή που κυριαρχεί και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι αυτό που συνοδεύει όλα τα πιάτα.

Πληροφορίες εστιατόριο Τα Σαμαράκια

  1. Διεύθυνση : Δελφών 5 και Δαβάκη 21, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
  2. Κουζίνα : μεσογειακή, θαλασσινά, κρεατικά
  3. Ωράριο λειτουργίας : 12:00-01:00

 

Εστιατόριο Τα Σαμαράκια φωτογραφίες

Σαμαράκια Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Πυλαία

Σαμαράκια Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Πυλαία

Σαμαράκια Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Πυλαία

Τα Σαμαράκια Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Πυλαία

Δείτε επίσης όλα τα :
Εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Ταβέρνες Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση