Τσιπουράδικα Θεσσαλονίκη

vgainoexo
4/5 - (2 Ψήφοι)

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο και μουσική σκηνή το οποίο θα δουλεύει κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ανατρεπτικό πρόγραμμα και φυσικά με καινοτόμα διακόσμηση έπειτα από ριζική ανακαίνιση . Ένα μαγαζί με τεράστια ιστορία η Φωλιά […]

Τσιπουράδικα Θεσσαλονίκη
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης τα τσιπουράδικα έχουν την τιμητική τους. Τα τελευταία χρόνια πολλά νέα μαγαζιά ασπάζονται τον ορισμό του τσιπουράδικου ύστερα από παρότρυνση των κατοίκων της πόλης.
Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως τα τσιπουράδικα προσφέρουν ποτό και φαγητό σε εκπληκτικές τιμές. Όλοι μας πλέον ψάχνουμε την εναλλακτική διασκέδαση σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές.
Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και στις υπόλοιπες περιοχές υπάρχουν μαγαζιά όπου μπορείτε να απολαύσετε μεζεδάκια αλλά και άφθονο τσίπουρο.
Δεν είναι τυχαίο που πλήθος κόσμου καθημερινά επισκέπτεται τα τσιπουράδικα.

Εν συνεχεία, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως στα περισσότερα τσιπουράδικα το ψάρι και τα θαλασσινά είναι αυτά που κυριαρχούν καθώς ταιριάζουν υπέροχα με το τσίπουρο. Όμως, όσοι από εσάς δεν θέλετε ψάρι μπορείτε να βρείτε και κρεατικά της ώρας.
Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε να αναφερθούμε στην διακόσμηση όλων των τσιπουράδικων της Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά τα μαγαζιά έχουν ως κύριο στοιχείο τους την πέτρα και το ξύλο έτσι ώστε να δημιουργείται μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.
Ακόμη, οι μουσικές επιλογές είναι ιδιαίτερα εύστοχες και οι παλιές αλλά και νεότερες επιτυχίες κρατούν συντροφιά στους θαμώνες.

Τσιπουράδικα Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα

Δείτε διαθέσιμα μαγαζιά με ζωντανή μουσική Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση