Teatro Music Hall

teatro
5/5 - (4 Ψήφοι)

Tη φετινή σεζόν θα ξεκινήσει στο teatro music hall Σφακιανάκης Καρράς.
Τι μπορεί να πει κανείς για τους δυο αυτούς καλλιτέχνες .  Σφακιανάκης Καρράς είναι ίσως από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη στιγμή του ελληνικού μουσικού πεντάγραμμου και όπου εμφανίζεται κυριολεκτικά επικρατεί το αδιαχώρητο . Καινούργια τραγούδια προστέθηκαν στην τόσο μεγάλη δισκογραφία του Μαζωνάκη οποία έχει μεγάλη ζήτηση όπου εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια . Καλέστε στο 2109400726 να ενημερωθείτε

Teatro  Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλ 2109400726

Μαζί με τον Μαζωνάκης θα βρεθεί στο πλευρό ο Σφακιανάκης  ο οποίος είναι από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα. Με ενα δίσκο ο οποίος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία , και τραγούδια τα οποία όλοι τα σιγουραγουδησαμε ο Σφακιανάκης έχει μπει για τα καλά στη καρδιά μας και στην επιλογή μας για τη βραδινή μας διασκέδαση .
Στο teatro Music hall ξεκινάει το πιο δυνατό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας η συνεργασία του Σφακιανάκη μαζί με τον Βασίλη Καρρά.

Teatro Music Hall Μπουζούκια  Live

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες συνεργάζονται στην Αθήνα τον κέρινο κέντρο και δίνουν πάρα πολύ σήμερα για τους καινούργια συνεργασία. Δύο από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώνουν φέτος τις φωνές τους και να μην ακούς μένα ντουέτο που πότε φορά θα το απολαύσουμε από κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της θερινής Αθηνάς το οποίο μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους καλλιτέχνες μεγάλους.

  TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Ο Βασίλης Καρράς τι λεφτά του εμφάνιση που είχε στο έναστρον ήτανε συνεχών sold out και ερμηνείες όλες μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού φωνητικής πολλά νετρίνα και άντρας είναι περιφέρεια της Ελλάδας όπως είναι και το κοράκι Καλλιθέα. Δηλώνει κριτής πολύ χεσμένος για την έκδοση του με τον Σφακιανάκη και αναμενόμενα θα είναι ένα στοίχημα που έβαλες καλλιτέχνες να μονοπωλήσουν στην αγορά της εταιρείας και Αθήνας.
Από την άλλη Νότης Σφακιανάκης μετά τις πολιτισμένες του εμφανίσεις στην Πυλαία Θεσσαλονίκης ξανά κατεβαίνει στην Αθήνα ενεφανίσθη μετά από πάρα πολλά χρόνια στον στενό κέντρο θέατρο και σίγουρα δίπλα σε ένα πολύ μεγάλο καλλιτέχνη ίδιου βεληνεκούς. Μοναδικά ντουέτα θα απολαύσουν από κοντά σ’ ένα σχήμα εκτός στο οποίο θα ξεκινήσει την σεζόν 2022 ξηγημένα περίπου το Νοέμβριο.

Teatro Music Hall  Ώρα προσέλευσης

Τι μπορεί να πει κανείς δύο μεγάλους καλλιτέχνες οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω-κάτω sniffe διασκέδαση.
Οποία βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και έχετε πρόσβαση το μεταφορικό μέσο δικό σου Ι.Χ. είτε με δημόσια συγκοινωνία από μετρό και προαστιακό. Γιώργος αλλά στην από τις 11 και μετά οι τιμές ανακοινωθεί ακόμα αλλά θα είναι σίγουρα διαθέσιμες μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θα διαθέτετε πακέτα φοιτητικά και κανονικά ενώ οι ανέτοιμοι υπό του για τον πάρουμε στα 15 πάτωμα. Ας δούμε λίγα λόγια για τη βιογραφία και δισκογραφία του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη ο οποίος 259 γεννήθηκε και 251 ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ως καλλιτέχνης πραγματικά. Γεννήθηκε στην Κρήτη και από πολύ μικρή ηλικία ξεκινήσαμε τραγούδι του και πραγματική εικόνα σχολής ήτανε καθαρά το τραγούδι και μουσική.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ TEATRO MUSIC HALL ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Να και το Θεσσαλονίκη Αθήνα περιφέρεια και ανά τον κόσμο έρωτα από σένα δεν κυκλοφορεί το πρώτο δίσκο από τη Sony Music με τον τίτλο πρώτη φορά. Αυτός ο δίσκος περιλαμβάνει 11 τραγούδια το οποίο ερμήνευσαν πολύ και Πολύ Μεγάλοι Στιχουργοί. Συλλέξαμε πάρα πολύ μεγάλες δουλειές και εκτός πάρα πολύ μεγάλους δίσκους όπως το πρώτη φορά είσαι ένα πιστόλι.83 συνεχίζει με πολλούς δίσκους όπως με το Ν και με το Σίγμα το 207 432 φορές πλατινένιος δίσκοςino και να τελικά κόσμο.
Το 1996 συνεχίζει με το πέμπτο βήμα που νωρίς πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία δίσκος ενώ συνεχίζει τον επόμενο χρόνο με το νότες και ψυχές που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία ονομαστικά τα πούμε, Δίσκους Οι Οποίοι Τον Συνοδεύουν Και Έχει Χάρη Στο Γκόσμο Που Όλοι Μαζί Λίγο Πολύσυκο Τραγουδήσαμε Και Είναι Απ’ Το 2000 Και Μετά Πολύχρωμα Και Έντονα Ας Μιλούν Τα Τραγούδια Με Αγάπη Τι Κάνεις Μνήμες Αναγέννησης 20.04 Ματωμένα Δάκρυα 16 Θέλεις Ιστορίες Μαζί. Έχει Κάνει Πάρα Πολλούς Live Δίσκους Οποίους Έχει Ανεβάσει

Teatro Music Hall ΕΝΑΡΞΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Τον κέρινο κέντρο teatro Music hall υποδέχεται φέτος δύο το μεγάλο το όνομα του πολικού πενταγράμμου όπως είναι ο Βασίλης Καρράς με τον Σφακιανάκη σε νυχτερινό πρόγραμμα έκπληξη καθώς οι δύο καλλιτέχνες ευχαριστώ για πρώτη φορά στον στενό κέντρο και δηλώνουν πάρα πολύ μουδιασμένη για τη νέα συνεργασία. Οι δύο καλλιτέχνες γίνονται εμφάνιση τους από το φθινόπωρο του 2022 και να αναμένεται να καθίσει στον για όλη τη χρονιά.

Διαθέσιμες μέρες – Τιμή Εισόδου στο Teatro Music Hall

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν αφάνισε πολύ μεγάλα κέντρα της Sonyx Αθήνας και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια δεν θα εμφανιστεί να κάνεις το αρασέ στην πειράξει Θεσσαλονίκης καθώς και σε μαγαζιά όπως είναι το έναστρο στην Αθήνα και στην περιφέρεια όλο το καλοκαίρι φέτος. Από την Α Γιαννάκης Βάνης γι’ αυτό στην πλάτη Θεσσαλονίκης και φέτος αναμένεται μετά πολύ καιρό να συνεργαστεί με το teatro music on. Ένα μεγάλο ντουέτο το οποίο θα απουσιάζει ο καλύτερος δεν είναι βουνό της δύο τις μεγάλες επιτυχίες καθώς και τραγούδια που θα μάθει να πάρουν. Ας δούμε λίγα λόγια για το μεγάλο Βασίλη Καρρά.

Teatro   Φοιτητική Προσφορά

Έχει γράψει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες έξι
μετά μεγάλης ονοματολογίας πενταγράμμου όπως η Δρούτσα ο Γιατράς ο Φοίβος ο Θεοφάνους Χρυσοβέργης Φιλίππου πάντες Παντελίδης πολύ Βοσκόπουλος Νίκος Βιδάκη Δέσπω Βανδή Έλλη Κοκκίνου τις Λαξ και πάρα πολλοί άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες. Έχει ως πάρα πολύ μεγάλη δισκογραφία από 359 και μετά με το να παράγεις και παλάτια λησμονάς
Ορέστη λες καλέ γιατί να χωριστούμε μη χαθείς από γλυκά για σένα απ’ τη Θεσσαλονίκη μόνο με τη νύχτα 10 χρόνια Βασίλης Καρράς είσαι παντού λέγε οτι θες ενός έχεις 252 τραγούδι που σου Τάκη δεν πάω πουθενά νύχτα Ξελογιάστρα πως τολμάς στη Σαλονίκη 1 φορά. Συνεχίζεται αποσυνδέσαμε το Χρυσόστομε μένα φταις εσύ που είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία να συνεργαστεί με τη μηνός η οποία εκδίδει όλα του τα σιντί που έγινε πολλές φορές πλατινένιο.

Τιμή φιάλης στο Teatro Music Hall

Συνεχίζει 355 το φταις εσυ μια βραδιά στη νέα Δειλινά τηλεφώνησέ μου με έχεις κάνει αλήτη φαινόμενο επιστρέφω αυτοπεποίθηση 20 χρόνια Βασίλης Καρράς 2 χιλιάδες συνεχίζει εμπορία τους δισκογραφία με μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Καρρά γύρισε τα δικά μου τραγούδια λόγια της πλώρης παρέχουμε και
Ελλάδα ανήλθε τα καλύτερα τραγούδια Βασίλη Καρρά όλα ένα ψέμα ονείρων τα χρόνια χιλιάδες εννιά κυκλοφορεί από τις seven music όπως παλιά μοναξιά μου σώπα είπα έτσι λαϊκά και πάρα πολλά ακόμα ο μεγάλος καλλιτέχνης έκανε πολλές εμφανίσεις και έχει κάψει πάρα πολύ από τον κόσμο. Από την άλλη όμως μεριά να ξεγράψει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες σε κίνηση και από πολύ μικρή ηλικία εμφανίστηκε ένα μαγαζιά και έκανε πολύ μεγάλη συνάφεια με πάρα πολύ μεγάλο καλλιτέχνη σε όλα τα χρόνια έχει γράφει πολύ μεγάλες δισκογραφίες η οποία συνοδεύουν Είσαι των οποίων είμαι σαν αγενής με αγάπη τι κάνεις ας μιλήσει με τραγούδια πολύ, και τον iNotes και ψυχές
Το Βήμα ενθύμιον προάγγελος ανοίξεις κοινωνία ώρα ματωμένο δάκρυ ένα-δύο τρία τόπικ λόφος των 2009 και το 2010 έχει γράψει πολλές συλλογές από best of και από ζωντανής μουσικής ηχογράφησης σε νυχτερινά κέντρα και συναυλίες.

Χάρτης Teatro

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

estet makropoulos

Estet Makropoulos Karafotis

Αξιολογήστε post

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

athens stage

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Αξιολογήστε post

ATHENS STAGE ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΨΑΛΤΗΣ

Τηλέφωνο Κρατήσεων 6978469465

Τιμή φιάλης 120/4 άτομα

Τιμή φιάλης φοιτητικό 120/6 άτομα

Παρασκευή Σάββατο

Λιοσίων 325 Αθήνα

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Το μαγαζί…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

5/5 - (2 Ψήφοι)

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Περιμένει να το ανακαλύψετε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με τους καλύτερους dj και μοναδικά πάρτυ.

Τηλ για κρατήσεις 699 933 8282

Τηλέφωνο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση