θέατρο νέου κόσμου

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

θέατρο νέου κόσμου
Το Θέατρο Νέου Κόσμου είναι ένας χώρος, ο οποίος από το 1995, μας έχε χαρίσει υπέροχες θεατρικές παραστάσεις. Η τοποθεσία του είναι κομβική καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε στάση του Μετρό Αττικής.

Οι επισκέπτες του θεάτρου είναι πολλοί και σε κάθε παράσταση όλο και μεγαλώνει ο αριθμός τους καθώς τα θέματα των παραστάσεων κεντρίζουν το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερου κόσμου.

Το Θέατρο Νέου Κόσμου έχει αγαπηθεί επίσης και για τις πολύ καλές τιμές των εισιτηρίων. Για την προπώληση των εισιτηρίων οι τιμές ξεκινούν από 8 ευρώ και ανέρχονται στα 12 ευρώ ανά άτομο. Όπως γίνεται αντιληπτό, η τιμή είναι πολύ καλή και όλοι μπορούν να διαθέσουν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Το θέατρο επιπλέον, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δύο παραστάσεις καθώς διαθέτει την Κεντρική Σκηνή αλλά και τον Κάτω Χώρο. Οι επισκέπτες είναι κάθε ηλικίας αφού υπάρχουν παραστάσεις που απευθύνονται σε ενήλικο κοινό αλλά και παραστάσεις που απευθύνονται σε μικρά παιδιά.

Το θέατρο Νέου Κόσμου πολλές φορές διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο αλλά και σε ιδρύματα.

Ακόμη ένα γεγονός που πρέπει να καταγραφεί είναι πως στο θέατρο Νέου Κόσμου συμμετέχουν τόσο νέοι καλλιτέχνες όσο και καλλιτέχνες που έχουν μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάτρου. Με τον τρόπο αυτό, το χάσμα των γενεών καταρρίπτεται.

Για ακόμη μία χρονιά το θέατρο Νέου Κόσμου θα μας κρατήσει συντροφιά με παραστάσεις που όλοι θα αγαπήσουμε.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (2 Ψήφοι)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση