Μπυραρίες Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Μπυραρίες Αθήνα

Οι μπυραρίες στην  πόλη της Αθήνας είναι πολλές. Αυτό συμβαίνει διότι ο κόσμος αναζητάει μέρη όπου θα πιεί τόσο ελληνικής προελεύσεως μπύρες όσο και εισαγωγής.

Τα περισσότερα από τα μαγαζιά έχουν μεγάλη ποικιλία δίνοντας με τον τρόπο αυτό την δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν ανάλογα με το γούστο αλλά και τις προτιμήσεις τους.

Πολύ γνωστές μπυραρίες της Αθήνας είναι το Arch Beer House, το οποίο βρίσκεται στο Περιστέρι στην Εθνικής Αντιστάσεως 91, το Barel House που βρίσκεται στην Αργυρούπολη στην Βενιζέλου 36 αλλά και το Beer Academy που βρίσκεται στην Γλυφάδα,στα Βριλήσσια, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι, στον Πειραιά αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.
Βέβαια είναι πολλές ακόμη οι μπυραρίες, οι οποίες βρίσκονται κατά  μήκος όλης της πόλης.

Οι μπυραρίες της Αθήνας εκτός από μπύρες διαθέτουν και πλούσιο μενού. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία σε όλους να πιούν την αγαπημένη τους μπύρα αλλά και να γευματίσουν.

Το μενού σε κάθε μαγαζί ξεχωριστά χαρακτηρίζεται από την εφευρικότητα του. Οι γεύσεις είναι καινούργιες και οι επισκέπτες βρίσκουν πάντα ένα πιάτο το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.

Εάν θέλετε και εσείς να απολαύσετε δροσιστικές και ιδιαίτερα εύγευστες μπύρες επισκεφθείτε μία από τις μπυραρίες της Αθήνας.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση