Βαρκελώνη Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Βαρκελώνη Εκδρομές

Η Βαρκελώνη είναι ίσως η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης και αποτελεί την κορυφαία επιλογή για εκδρομή στο εξωτερικό. Επιπλέον, η Βαρκελώνη έχει πλούσια αρχιτεκτονική και μνημεία τα οποία έχουν μεγάλη ιστορική σημασία. Αυτή η Ευρωπαϊκή πόλη είναι πυκνοκατοικημένη και συνδυάζει τον παραδοσιακό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η εκδρομή σας στην Βαρκελώνη θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε την κουλτούρα μιας τόσο ενδιαφέρουσας πόλης.

Βαρκελώνη Διακοπές

Κατά την διάρκεια της διαμονής σας στην Βαρκελώνη αξίζει να επισκεφθείτε τα μεσαιωνικά παλάτια, τους καθεδρικούς ναούς όπως επίσης και την Παλιά πόλη η οποία σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Βέβαια, τα καλντερίμια σε όλη την πόλη θα σας ταξιδέψουν σε μιαν άλλη εποχή και οι βόλτες σας θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι διακοπές σας θα συνδυαστούν και με την νυχτερινή ζωή η οποία είναι ιδιαίτερα έντονη. Όσον αφορά το φαγητό σας εγγυόμαστε πως θα απολαύσετε κάθε γεύμα σας και θα λατρέψετε τα ποικίλα tapas αλλά και τις ταβέρνες με τα θαλασσινά.

Βαρκελώνη Ταξίδια

Σας διαβεβαιώνουμε πως το ταξίδι σας στην μαγική πόλη της Βαρκελώνης  θα είναι μοναδικό και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να απολαύσετε την εκδρομή σας στο έπακρο. Τα πακέτα διακοπών που έχουμε είναι πολύ οικονομικά και φροντίζουμε ώστε να μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (4 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση