Βιέννη Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vienna   l
Αξιολογήστε post

Βιέννη Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

Βιέννη Εκδρομές

Η Βιέννη είναι εκδρομικός προορισμός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη ζήτηση. Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με το λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη Σερβία, την Ουγγαρία και την Αυστρία. Μόλις φθάσουμε στην Βιέννη θα μαγευτούμε από τα υπέροχα κτίρια αλλά και από την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της πόλης. Το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνουμε είναι τριών αστέρων και οι παροχές του είναι πολλές.

Βιέννη Διακοπές

Οι διακοπές μας στην Βιέννη θα αποτελέσουν μια εμπειρία ζωής και οι αναμνήσεις που θα έχουμε θα είναι πολλές. Την πρώτη μέρα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής καθώς η Βιέννη φημίζεται για ταλαντούχους μουσικούς που διαθέτει. Εν συνεχεία, η ξενάγηση μας στην πόλη θα γίνει με έμπειρο ξεναγό. Θα επισκεφθούμε την Μαύρη Πλατεία, την εκκλησία του Τάμματος, τα ανάκτορα  Belvedere και άλλα πολλά.

Βιέννη Ταξίδια

Η Βιέννη είναι γνωστή και για την έντονη νυχτερινή της ζωή. Οι κάτοικοι της πόλης γνωρίζουν καλά πως να διασκεδάζουν και γι αυτό άλλωστε διαθέτουν πολλά νυχτερινά μαγαζιά. Εμείς θα πάμε σε κάποια από αυτά και θα τους ξεσηκώσουμε με τον δικό μας μοναδικό ελληνικό τρόπο. Τέλος, μετά την επιστροφή μας στην Ελλάδα είναι σίγουρο πως όλοι θα περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε στην Βιέννη.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση