Λονδίνο Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Λονδίνο Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

Λονδίνο Εκδρομές

Το Λονδίνο είναι ένα κοσμοπολίτικο μέρος το οποίο αξίζει όλοι να επισκεφθείτε. Εμείς αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε μία εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη. Αρχικά, η μεταφορά μας στο Λονδίνο θα γίνει με αεροπλάνο έτσι ώστε το ταξίδι μας να είναι ξεκούραστο. Μόλις φθάσουμε στο Λονδίνο οδηγούμαστε στα ξενοδοχεία τα οποία είναι όλα τεσσάρων αστέρων.  Μόλις ξεκουραστούμε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο έτσι ώστε να έρθουμε σε μία πρώτη επαφή με την πόλη. Η εκδρομή μας δεν θα μπορούσε παρά να συνδυαστεί και με την νυχτερινή ζωή. Μόλις νυχτώσει μαζευόμαστε και ξεκινάει η νυχτερινή μας βόλτα σε γνωστά club του Λονδίνου.

Λονδίνο Διακοπές

Όσο θα βρισκόμαστε στο Λονδίνο για διακοπές θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτήν την τόσο σπουδαία πόλη. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μουσείο επιστημών, το μουσείο φυσικής ιστορίας, το μουσείο Madame Tussaud και άλλα πολλά. Για όσους από εσάς αγαπάτε τα ψώνια σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Μποντ Στητ αλλά και την Ρητζετ Στητ όπου θα βρείτε αμέτρητα καταστήματα.

Λονδίνο Ταξίδια

Το ταξίδι σας στο Λονδίνο μπορεί να συνδυαστεί και με μία κρουαζιέρα στον Τάμεση, μία εμπειρία που σίγουρα αξίζει να βιώσετε. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως τα ταξίδια που διοργανώνουμε πληρούν όλες τις προδιαγραφές μιάς πλήρης εκδρομής και φυσικά σε τιμές που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν.

  • Κωνσταντινούπολη Ταξίδια

Διοργανώνουμε εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη και φροντίζουμε ώστε να επισκεφθείτε όλα τα μέρη τα οποία είναι άξια προσοχής. Και φυσικά το πακέτο του ταξιδιού σας θα έχει την καλύτερη τιμή με διαφορά. Μην χάνετε καιρό! Για το επόμενο ταξίδι επιλέξτε την σαγηνευτική Κωνσταντινούπολη.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post

Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post

Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση