Λονδίνο Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Λονδίνο Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

Λονδίνο Εκδρομές

Το Λονδίνο είναι ένα κοσμοπολίτικο μέρος το οποίο αξίζει όλοι να επισκεφθείτε. Εμείς αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε μία εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη. Αρχικά, η μεταφορά μας στο Λονδίνο θα γίνει με αεροπλάνο έτσι ώστε το ταξίδι μας να είναι ξεκούραστο. Μόλις φθάσουμε στο Λονδίνο οδηγούμαστε στα ξενοδοχεία τα οποία είναι όλα τεσσάρων αστέρων.  Μόλις ξεκουραστούμε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο έτσι ώστε να έρθουμε σε μία πρώτη επαφή με την πόλη. Η εκδρομή μας δεν θα μπορούσε παρά να συνδυαστεί και με την νυχτερινή ζωή. Μόλις νυχτώσει μαζευόμαστε και ξεκινάει η νυχτερινή μας βόλτα σε γνωστά club του Λονδίνου.

Λονδίνο Διακοπές

Όσο θα βρισκόμαστε στο Λονδίνο για διακοπές θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτήν την τόσο σπουδαία πόλη. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μουσείο επιστημών, το μουσείο φυσικής ιστορίας, το μουσείο Madame Tussaud και άλλα πολλά. Για όσους από εσάς αγαπάτε τα ψώνια σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Μποντ Στητ αλλά και την Ρητζετ Στητ όπου θα βρείτε αμέτρητα καταστήματα.

Λονδίνο Ταξίδια

Το ταξίδι σας στο Λονδίνο μπορεί να συνδυαστεί και με μία κρουαζιέρα στον Τάμεση, μία εμπειρία που σίγουρα αξίζει να βιώσετε. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως τα ταξίδια που διοργανώνουμε πληρούν όλες τις προδιαγραφές μιάς πλήρης εκδρομής και φυσικά σε τιμές που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν.

  • Κωνσταντινούπολη Ταξίδια

Διοργανώνουμε εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη και φροντίζουμε ώστε να επισκεφθείτε όλα τα μέρη τα οποία είναι άξια προσοχής. Και φυσικά το πακέτο του ταξιδιού σας θα έχει την καλύτερη τιμή με διαφορά. Μην χάνετε καιρό! Για το επόμενο ταξίδι επιλέξτε την σαγηνευτική Κωνσταντινούπολη.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση