Βόλο… Δέρνετε Εύοσμος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Βόλο... Δέρνετε Εύοσμος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Το Βόλο… Δέρνετε είναι ένα γνήσιο Βωλιότικο τσιπουράδικο. Βρίσκεται σε μια από τις πιο μεγάλες περιοχές της Θεσσαλονίκης, τον Εύοσμο. Οι θαμώνες του εστιατορίου είναι τόσο Ευοσμίτες όσο και κάτοικοι της υπόλοιπης Θεσσαλονίκης. Η τοποθεσία του είναι πολύ καλή καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία του Ευόσμου.

Το Βόλο… Δέρνετε έγινε γνωστό χάρη στους μεζέδες που προσφέρει. Το μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα θαλασσινά. Βέβαια και τα κρεατικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο καθώς είναι εξίσου αγαπητά με τα θαλασσινά.

Η ποικιλία είναι μεγάλη και δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να επιλέξουν πιάτα που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Από τις πιο γνωστές σπεσιλιτέ του εστιατορίου είναι οι σουπιές κρασάτες με μόλις 6 ευρώ.

Το ποιοτικό τσίπουρο ρέει άφθονο και ευφραίνει την καρδία. Για τους λάτρεις του κρασιού υπάρχει και χύμα κρασάκι το οποίο συνοδεύει εξαιρετικά τα κρέατα.
Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο το Βόλο… Δέρνετε έγινε ευρέως γνωστό είναι οι πολύ καλές τιμές. Η ποιότητα παραμένει σταθερή και οι τιμές είναι χαμηλές.

Άλλωστε σκοπός των ιδιοκτητών είναι να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες και να τους κάνουν να επισκεφθούν το μαγαζί ξανά και ξανά.
Εσείς και η παρέα σας θα αγαπήσετε αυτό το εστιατόριο από την πρώτη στιγμή και οι εντυπώσεις που θα προσκομίσετε θα είναι οι καλύτερες.

  • Διεύθυνση:
    Αχιλλέως 34, Εύοσμος
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 11:00 – 24.00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση