Το Στέκι των Αγανακτισμένων Εύοσμος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Το Στέκι των Αγανακτισμένων Εύοσμος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Το εστιατόριο Στέκι των Αγανακτισμένων βρίσκεται στον Εύοσμο και πιο συγκεκριμένα επάνω στην οδό Αριστοτέλους. Οι καθημερινοί του επισκέπτες είναι πολλοί καθώς προσφέρει ποιοτικό φαγητό σε τιμές που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν. Το μενού του είναι μεγάλο και αυτά που προσφέρει είναι κρεατικά στην σχάρα και μαγειρευτά φαγητά.

Τα ορεκτικά και οι σαλάτες βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού. Τα υλικά είναι εκλεκτά και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά εντυπωσιακό. Ακόμη και ο πιο απαιτητικός ουρανίσκος ικανοποιείται από τις γεύσεις που προσφέρει το Στέκι των Αγανακτισμένων.

Το Στέκι των Αγανακτισμένων εν συνεχεία φιλοξενεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο αλλά και Κυριακή μεσημέρι μουσική ορχήστρα για την καλύτερη διασκέδαση των θαμώνων. Το κέφι γρήγορα φθάνει στα ύψη και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Αυτές τις τρείς ημέρες διατίθεται πλήρες μενού με μόλις 11,90 το άτομο. Τις υπόλοιπες ημέρες η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει με 8,90 κατά άτομο.
Οι τιμές είναι τόσο ελκυστικές όσο και οι λιχουδιές που προσφέρει το εστιατόριο.

Ο χώρος είναι λιτός αλλά πολύ φιλόξενος. Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και το προσωπικό του εστιατορίου είναι γρήγορο και αποτελεσματικό.
Το Στέκι των Αγανακτισμένων θα καλύψει όποια ανάγκη και αν έχετε και σύντομα θα νιώσετε την ανάγκη να το επισκεφθείτε ξανά.

  • Διεύθυνση:
    Αριστοτέλους 6, Εύοσμος
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12:00 – 24:00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση