Χανιά Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

xania ekdromes
Αξιολογήστε post

Χανιά Εκδρομές

Τα Χανιά αποτελούν την πιο γραφική πόλη της Κρήτης και διαθέτουν τοπικά αυθεντικά χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα Χανιά έχουν άρτιες τουριστικές υποδομές και αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους κάθε καλοκαίρι οι τουρίστες επιλέγουν για την εκδρομή τους αυτό το τόσο όμορφο νησί. Οι επισκέπτες κάθε χρόνο είναι τόσο Έλληνες όσο και ξένοι και όλοι τους προσκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακόμη, τα αξιοθέατα των Χανίων είναι πολλά όπως το αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο Κρήτης, το Μινωικό ποίο κ.α.

Χανιά Ταξίδια

Το ταξίδι σας στην πόλη των Χανίων θα σας ενθουσιάσει και θα νιώσετε πως βρίσκεστε σε ένα μέρος μαγικό. Εν συνεχεία, οι παραλίες του νησιού είναι πολλές και όλες τους πανέμορφες. Υπάρχουν παραλίες οι οποίες είναι πιο ήσυχες και άλλες που είναι πιο πολυσύχναστες. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο ή την διάθεση σας. Από τις πιο φημισμένες παραλίες είναι η Αγία Μαρίνα, το Κολυμβάρι και φυσικά το Ελαφονήσι.

Χανιά Διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές πρέπει πάντα να συνδυάζονται και με το καλό φαγητό αλλά και με την διασκέδαση. Τα εστιατόρια του νησιού διαθέτουν ολόφρεσκα ψάρια και παραδοσιακά εδέσματα. Όσο για την διασκέδαση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ρεμπετάδικα, σε κρητικά κέντρα διασκέδασης αλλά και σε clubs. Τα Χανιά είναι ένα μέρος το οποίο απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, και εμείς αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε ένα ταξίδι διακοπών το οποίο θα σας μαγέψει. Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες με διαφορά.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση