Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
5/5 - (2 Ψήφοι)

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έχει έκταση 200 στρεμμάτων και φιλοξενεί πάνω από 2.000 ζώα. Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του πάρκου ήταν το 2000 και από τότε ο κόσμος το επισκέπτεται συχνά για να γνωρίσει από κοντά όλα αυτά τα πλάσματα. Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δούν καμήλες, μαϊμούδες, τσίτα, ρινόκερους, δελφίνια, θαλάσσια λιοντάρια και άλλα πολλά. Ακόμη, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως το πάρκο αυτό είναι ένα αυτοχρηματοδοτούμενο δημιούργημα. Εν συνεχεία, το ζωολογικό πάρκο διαθέτει και καφετέρια στην οποία μπορείτε να διοργανώσετε διάφορες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κατάλληλος χώρος με γκαζόν.

Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειώσουμε πως στο ζωολογικό πάρκο υπάρχει κατάλληλος χώρος όπου μπορείτε να διοργανώσετε το πάρτι για το παιδί σας. Έτσι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο των ζώων. Το Αττικό ζωολογικό πάρκο επίσης φιλοξενεί διάφορες ψυχαγωγικές αλλά και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με θέμα τον φυσικό μας κόσμο. Η τοποθεσία του πάρκου είναι πολύ βολική καθώς από όλες τις μεριές της Αθήνας υπάρχει τρόπος πρόσβασης. Τέλος, στο εσωτερικό του πάρκου υπάρχει κατάστημα δώρων έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε αναμνηστικά δώρα. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα μέρος το οποίο αξίζει όλοι να επισκεφθούμε. Στην Αθήνα το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι το αξιοθέατο με την μεγαλύτερη ίσως επισκεψιμότητα.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Τηλέφωνο

Διεύθυνση : Θέση Υαλού, Σπάτα

Ωράριο λειτουργίας : Από τις 09:00 το πρωί

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Φωτογραφίες

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση