Vogue Club Θεσσαλονίκη Ιακωβίδης Josephine Τηλέφωνο 2023

vogue-iakovidis
3.8/5 - (12 Ψήφοι)

Ο Ιακωβίδης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο vogue club Θεσσαλονίκης μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στο Fantasia Αθήνα. Αναμένεται να σημειωθούν πολλά sold Out καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη για το σχήμα της χρονιάς  .  Μαζί με τον Ιακωβίδη  Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται  η Josephine.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης  μετά τις πάρα πολύ δυνατές του εμφανίσεις που είχε στο στην Αθήνα την περσινή σεζόν ανεβαίνει πάνω Θεσσαλονίκη και υπόσχεται μαγικές βραδιές σε ένα σχήμα που θα μας καταπλήξει όλους. Μπορείτε να κλείσετε στο vogue θεσσαλονίκη την εκδήλωση σας καθώς και κοπή πίτας καθώς το μαγαζί είναι μεγάλης χωρητικότητας και θα συνεχίσει και μετά τις γιορτές τη λειτουργία του.

VOGUE CLUB Τηλέφωνο Κρατήσεων 

Τηλέφωνο κρατήσεων  club Ιακωβίδης Josephine Θεσσαλονίκη  2310626571.

Vogue Club Οδός Χάρτης Διέυθυνση

Διεύθυνση 26 Οκτωβρίου στο Σφαγεία Θεσσαλονίκης βρίσκονται τα μπουζούκια .

 Ανοιχτά – Μέρες Λειτουργίας

Ανοιχτά   Ιακωβίδης Josephine λειτουργεί Παρασκευή Σάββατο .

θεσσαλονίκη Ιακωβίδης Josephine Τιμές Φιάλης  

Κανονική φιάλη τιμή  170 /4 άτομα. Σπέσιαλ 200 /4 άτομα. Premium φιάλη 250

Φοιτητικη φιάλη  Ιακωβίδης Josephine Παρασκευή 150 /6 ,

Φοιτητικό μπουκάλι  Σαββάτο 150/6.

μπαρ 20  ποτό χωρίς κράτηση.

Στα 2 άτομα παίρνετε μισή φιάλη , μισή τιμή της κανονικής φιάλης .

Μισή φοιτητική φιάλη δε υπάρχει , μισό πηγαίνει στην τιμή της κανονικής φιάλης, ανα 2 ατομα για κανονική , ανα 3 άτομα στο φοιτητικό.

Κράτηση στο μπαρ δε κάνουμε περνάτε κατευθείαν από το μαγαζί πληρώνετε είσοδο και είστε στο όρθιο .

Στα 6 άτομα κράτηση πηγαίνει ενά μιση φιάλη , κόστος μιας φιάλης και μισής ακόμα , στα 7 και 8 άτομα  2 φιάλες  κλπ.

Κράτηση για συγκεκριμένη θέση δε σας βάζουμε τηλεφωνικά, όλες οι κρατήσεις εξυπηρετούνται στο αναλόγιο την ώρα που έρχεστε σε συνεννόηση με τον μετρ , μόνο αν θέλετε vip ή όχι σημειώνουμε τηλεφωνικά .

Vogue Club Ώρα Προσέλευσης Εναρξη

Ώρα προσέλευσης  Ιακωβίδης Josephine και έναρξη για το  club θεσσαλονίκη είναι 22:50.

Ο Petros Iakovidis ξεκινάει για πρώτη φορά την συνεργασία του με την πολύ ανερχόμενη τραγουδίστρια Josephine. Ένα ντουέτο που πραγματικά αποτελεί έκπληξη και ανυπομονησία για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν . Με πολύ δυνατές επιτυχίες ο Ιακωβίδης όπως το Τατουάζ και άλλα πολλά που τον έχουν αναδείξει  έναν πολύ δυνατό καλλιτέχνη ο Ιακωβίδης θα βρίσκεται στο  μέχρι και γιορτές και αρχές του 2023 .

Το  club Θεσσαλονίκη μετά τα πολλά sold out όλων των μηνών που εμφανιζόταν ο Νικος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται κατευθείαν για την αλλαγή στο Ιακωβίδη χωρίς διάλλειμα εβδομάδας. Οι προετοιμασίες και οι πρόβες είναι είδη εντατικές και με τους δύο καλλιτέχνες να υπόσχονται να τα δώσουν όλα επι σκηνής για να ξεσηκώσουν τους πελάτες που θα το επισκεπτούν  . Κάντε την κράτηση σας για το σχήμα ιακωβίδη και Josephine  στο 2310626571.

Το μαγαζί φιλοξενεί Οικονομόπουλο  μετά από μεγάλη αποχή από την Θεσσαλονίκη σε ένα μοναδικό σχήμα   που θα κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση . Βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στο stage και αναμένεται να δώσουν ένα μοναδικό show στην πόλη της Θεσσαλονίκη.
Το μαγαζί είναι χωρητικότητας 1100 ατόμων και κυριολεκτικά θα επικρατήσει το αδιαχώρητο καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη για το σχήμα της χρονιάς.

Vogue Ιακωβίδης 2023

Τη σκυτάλη παίρνει ο πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης Ιακωβίδης μετά την πολύ δυνατή πορεία που έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο νυχτερινό κατάστημα   έπειτα από πορεία σχεδόν δύο μηνών. Το σχήμα αναμένεται να ανοινωθεί πολύ σύντομα και θα δημοσιευτεί σύντομα . Το Βογκ ανοίγει κατευθείαν μετά τη λήξη του προγράμματος και θα ανακοινωθούν σύντομα τα ονόματα που θα πλαισιώνουν τον Ιακωβίδη.

Ο Νίκος Οικομόπουλος αναμένεται να κατέβει Αθήνα για την περίοδο των εορτών.

Βογκ Ποιος Τραγουδάει Θεσσαλονίκη

Ο Josephine Ιακωβίδης  τραγουδάνε Βογκ Μπουζούκια Θεσσαλονίκη καθε εβδομάδα.

Παλαιότερα Σχήματα:

Η Πάολα με Κουρκούλης ξεκινάνε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο του μαγαζίου σε ένα σχήμα έκπληξη από 6-12-19. Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του σε μαγαζί της Αθήνα   ανεβαίνει Θεσσαλονίκη μετά από ένα χρόνο που έχει να εμφανιστεί.

Δύο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής θα εμφανίζονται στη σκηνή του μαγαζίου  για φέτος το χειμώνα, η Πάολα και στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Κουρκούλης. Μια μεγάλη και γνωστή τραγουδίστρια  η οποία κατάγεται από τη Δράμα και έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να τραγουδά από μικρή ηλικία σε λαϊκό πρόγραμμα σε νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Πάολα Κουρκούλης Vogue Το Vogue club εισβάλει και τη σεζόν που ακολουθεί, δυναμικά στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλει φωτιά στις νύχτες μας. Διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και αρμονικά διακοσμημένο χώρο, ο οποίος διαθέτει μοναδική οπτικοακουστική και η εξυπηρέτησή του είναι άκρως φιλική και πρόθυμη να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή.

 

Για όσους το επισκεφθούν, θα νιώσουν άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθούν στο χώρο του. Το club στεγάζεται στην οδό 26 ης Οκτωβρίου 23 στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει άνετο και ασφαλές χώρο parking για το κοινό που θα το επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του. Στη σκηνή του για τη σεζόν που ακολουθεί, θα φιλοξενεί ένα μεγάλο καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, την Πάολα Φωκά και τον Κουρκούλη Νίκο . Πάολα Κουρκούλης μαγαζίου

 

Vogue Θεσσαλονίκη Χάρτης Διεύθυνση

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ:

Πάολα Κουρκούλης μαγαζίου  Η αγάπη της όμως για το τραγούδι την κέρδισε και έτσι ασχολήθηκε και επαγγελματικά μ’ αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία κάνοντας μια μεγάλη και λαμπρή καριέρα και ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και έχουν μείνει χαραγμένα στις μνήμες μικρών και μεγάλων.

Με μεγάλους καλλιτέχνες έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και πίστες,  κάποιοι από τους οποίους είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Στέλιος Διονυσίου και άλλοι.

Σε ηλικία μόλις 13 χρόνων άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κάνοντας μουσικές σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Φωτιά υπόσχονται να βάλουν στα βράδια μας οι δύο καλλιτέχνες με τα μοναδικά προγράμματα που έχουν ετοιμάσει για το κοινό που θα τους επισκεφθεί!

Δείτε επίσης όλα τα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Vogue club thessaloniki 2023

Πάολα Κουρκούλης  O Καρράς ξεκινάει με τη Γαρμπή τις εμφανίσεις του μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις στο πύλη αξιου στο νυχτερινό κατάστημα μαγαζίου . Η καλλιτέχνης μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τις πίστες της Θεσσαλονίκης ανεβαίνει για να φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση. Οι εμφανίσεις αναμένονται από το 2023 και μετά όταν και θα λήξουν οι εμφανίσεις του στη Πύλη Αξιού.

Πάολα Κουρκούλης Vogue ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ βρίσκεται στις πίστες και στις καρδιές μας εδώ και χρόνια χάρη στις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει. Φέτος τον χειμώνα θα βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο μαγαζίου  .Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης έχει αγαπηθεί χάρη στην αυθεντικότητα του και στην μεταδοτικότητα του. Ο κόσμος,σε κάθε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται παραλυρεί και τον αποθεώνει.

ΑΡΓΥΡΟΣ  στο   σύντομα από  2-3-18 σε ένα σχήμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

Είναι η πρώτη  φορά που συνεργάζονται οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες και μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Πάολα Κουρκούλης Club Vogue  Το βραδινό μαγαζί   ανοίγει τις πύλες του από Φεβρουάριο για να υποδεχτεί το μεγάλο Καρρά ο οποίος μετα το κέντρο φαντασία ανεβαίνει θεσσαλονίκη.
Μετά τις εμφανίσεις τις πολύ πετυχημένες του εμφανίσεις στο φαντασία ανοίγει πάλι τις πύλες του . Στο πλευρό του μεγάλου καλλιτέχνη θα βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα μια γνήσια φωνή που έχει πάρα πολλούς θαυμαστές.
Το μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά Παρασκευή και Σάββατο διήμερο σ’ ένα σχήμα έκπληξη που θα κρατήσει για ολη τη σεζόν.

Ο κόσμος έσπευσε να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη κάθε Παρασκευή Σάββατο και κι λεκτικά επικράτησε λαοθάλασσα. Ας δούμε λίγα λόγια το μεγάλο καλλιτέχνη Κώσταντινος Αργυρός .Ο Κώσταντινος Αργυρός σε ηλικία μόλις 30 χρονών και από μικρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει.
Έγινε γνωστός από την συμμετοχή τους γνωστό τηλε ριάλιτι η ονομασία story και ξεκίνησε να τραγουδάει στην θερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο fix live. Στο μεταξύ τραγουδάει στο πλευρό της Άννας Βίσση στο Βοτανικό δεν εμφανιζόταν στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και Κελεκίδου στον κατάστημα του κυρίου Μαρασούλη.


Έπειτα ξεκίνησε Θεσσαλονίκη με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και το Κουρκούλη στο κατάστημα Odeon. Ακολούθησαν οι εμφανίσεις του στην θερινό μαγαζί της Κύπρου μαζί με τον Κουρκούλη ενώ την επόμενη χρονιά τραγουδάει Ρόδο Θεσσαλονίκης μαζί με το Γιώργο για γενιά.
Το 2008 έκανε καινούργια συνεργασία με την Sony και γράψε ένα νέο cd με τέσσερα singles.

Συνεργαζεται με σπουδαίους στιχουργούς όπως ο χαλαρός μπούλης και πάρα πολλοί άλλοι εκείνη την εργασία την επόμενη χρονιά στο Αντζέλικο με την τζαμιού. Το 2010 ξεκινάει φανεί στο κέντρο Αθηνών στο πλευρό του Νίκου Βέρτη οπου γνώρισε την αποθέωση.
 Ακολουθούν επιτυχημένες χρονιές με Πάνο Καλλίδη στο Romeo και τη Χριστίνα Κολέτσα. Το είχε φθινόπωρο γραφτό μεγάλο τραγούδι is ότι ναναι το οποίο γίνεται μπεστσέλερ. Λοιπόν χρονιά και το σημείο τον Οκτώβρη του 10 ανεβαίνει Θεσσαλονίκη όπου τραγουδάει στην θερινό κατάστημα πολιτεία.

Και άλλες συνεργασίες συνεχίζονται και γράφει μόνιμους δίσκους όπως με το Μάριο Σιμόπουλο με το μπακ δουλειά του Γαβριηλίδη και πάρα πολλούς άλλους. Τόσο το ευρώ του 11.12 ξεκινάει συνεργασία του στο Vox που βρίσκεται η ιερά οδού μας με τον Καλλίδη και Στέλλα Καλλή ενώ ξεκινά έτσι η εργασία την επόμενη χρονιά ακριβώς, μια Θεσσαλονίκης.

 Πολύ σπουδαία τραγούδια έχει γράψει τη μεγάλη καριέρα ο Κώστας Αργυρός όπως όλα θα αλλάξουν ένα σύνολο 2008 το 2023 γενικής με το δίσκο μάλλον κάτι ξέρω 2011 του αντίο λέμε 2012 ποτέ ξανά δουλειά 13 μετά να της πεις χρόνια ξεκινάει με το δίσκο παιδί πολύ γενναίο την επόμενη σεζόν δεύτερη φορά εσένα θέλω πάρα μαγκάλια μάλλον κάτι ξέρω όσα νοιώθω και πάρα πολλά άλλα.

Έχει πολλά βραβεία Music awards του 2013 και το 2023. Ο καλλυντικών πολιτισμένη συνεργασία του αυτή στα φετινά φαντασία live στο πλευρό του θα έχει δύο πολύ σπουδαίες λαϊκές φωνές.

Παλαιότερα σχήματα

Πάολα Κουρκούλης Τι μπορεί να πει κανείς για το μεγάλο Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στην Καβάλα και σήμερα στο χωριό κόκκινο Κοκκινοχώρι τη χρονολογία 1953. Από τα 10α ξεκίνησε και είχε αφήσει το τραγούδι ενώ κατά τη δεκαετία του 60 πήγε Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε να παίζει νυχτερινά μαγαζιά μόλις έγινε 18 χρόνων.
Από το 1980 και πιο πριν ξεκίνησε τον πρώτο  δίσκο.

Με τίτλο νύχτα Ξελογιάστρα ενώ κυκλοφόρησε το άλμπουμ της αλισμονητες νύχτες. Το 1990 ανεβαίνει Θεσσαλονίκης και συνεργάζεται με  μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Ρακιντζής ο Μελάς και πάρα πολλοί ακόμη που τον βοηθούν να ανέβει περισσότερο στην καριέρα του.

Έπειτα μεγάλος καλλιτέχνης πηγαίνει Θεσσαλονίκη που κάνει και άλλες μεγάλες εμφανίσεις γνωστά νυχτερινά κέντρα της πόλης με το δίσκο πάει πουθενά εδώ θα μείνει νύχτες Ξελογιάστρα και πολλά ακόμα . Το 1996 ο Βασίλης Καρράς συνεργάζεται με τον φύγω και κάνουνε πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως είναι το τηλεφώνησέ μου τοπίο γίνεται πολλές φορές πλατινένιο.
Club Vogue Το  99 επιστρέφει με τη συνεργασία που είχε με το Φοίβο στο άλμπουμ επιστρέφω και κάνει πολλές συναυλίες εξωτερικό σε Ευρώπη Αμερική Αυστραλία Ασία Καναδά και σε όλους μεγάλος δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η μεγάλη επιρροή που έχει ο Καρράς πλέον στον κόσμο φαίνεται από τον κόσμο της διασποράς ή της Ελλάδας που σπεύδει να γεμίσει τα μαγαζιά που τραγουδάει μεγάλο Βασιλής Καρράς.

Ξεκίνησα σαν κλαμπ και ήταν από τα μεγαλύτερα Θεσσαλονίκη με πάρα πολύ κόσμο να προσεγγίζει καθώς το μαγαζί χωρητικότητα 1500 άτομα και έκανα τα πιο δυνατά πάρτι στη πόλη .Έπειτα μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένο στο χώρο που clubbing άλλαξε πορεία και γύρισε σε live clubbing πέρυσι σεζόν 2023 οι 2023. Ένα φοβερό τοπίο έκανε πολλές φορές sold out το ποσοστό την ισχυρή παρουσία του για να πολλαπλούς δύο μεγάλους καλλιτέχνες.

ΒΟΓΚ ΚΛΑΜΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ήταν πολύ φορά που συνεργασία ανάμεσα στο Μακρόπουλο και στην Πέγκυ Ζήνα συνέβη στο μαγαζί του γω κάτι το οποίο κόσμος αγκαλιές και την ισχυρή παρουσία του.Το πρόγραμμα κράτησε γύρω στους δύο με τρεις μήνες και πήρε πολλές φορές παράταση. Φέτος το club vogue Θεσσαλονίκηc έκανε πρόγραμμα με πολύ δυνατά με την Πέγκυ Ζήνα Club Vogue τη σεζόν 2023 προς 2023 έρως γιορτές συνέχισε το σχήμα σαν κλαμπ όπου θυμηθήκαμε τα παλιά μεγάλα πάρτι με mainstream πάρτι και ρέμβη για τις εορταστικές ημερομηνίες 24 Δεκεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου καθώς και στην παραμονή Πρωτοχρονιάς 25, Δεκεμβρίου και Πρωτοχρονιά.

BOUZOUKIA-TRIKALA-5
Το μαγαζί έκανε party κυρίως με όλους τους παλιούς μεγάλους DJ του μαγαζιού σε ένα πολύ πετυχημένο concept πω κόσμος αγκάλιασε.Η ώρα προσέλευσης για το μαγαζί ήτανε στις 11 η ώρα Μιχάλης στα 100 € για παραμονή πρόνοιας 80 € ανά έξι άτομα τις υπόλοιπες ημέρες.Νέα σχήματα αναμένεται να ξεκινήσουν έστω και πολλά είναι ονόματα που ακούγονται για να συνεχίσουν τις εμφάνιση Θεσσαλονίκη κάποιο εξ αυτών είναι ο Καρράς με το vogue θεσσαλονίκη Μαζωνάκη.

Το μαγαζί πολύ προσιτές τιμές και είναι προσβάσιμο για όλους έχουμε κληρονομικές ανάγκες. Διαθέτει καναπεδάκια πλατεία και θεωρεί τον πάνω όροφο καθώς κυλιόμενη σκάλα. Υπήρχαν αρκετά μεγάλη και μπορεί να κάνει άλματα κάθε είδους  vogue θεσσαλονίκη κοινωνική εκδήλωση δεξίωση.Το club vogue το μεγάλο club της Ελλάδας και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα κλαμπ της Αθήνας.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 11 η ώρα και τελειώνει κατά τις πεντέμισι ώρα. Αμέτρητες επιτυχίες και από την Πέγκυ Ζήνα και από το Νίκο Μακρόπουλο αναμένεται να ακούσουμε σε ένα ντουέτο με ένα μοναδικό πραγματοποιώ ετοιμάζω μαέστρος. Αμέτρητες επιτυχίες για το Νίκο Μακρόπουλου στο βιογραφικό του όλα αυτά τα χρόνια καθώς και δράση δικογραφία τον πλαισιώνει με τόσους δίσκους που έχει εκδώσει.

Ο Νίκος Μακρόπουλος έζησε και μεγάλωσε όταν ήταν παιδί στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει καθώς αγαπούσε πολύ το τραγούδι. Το 1994 ξεκίνησαν τραγουδάει σε γνωστά μαγαζιά της Καλαμάτας της Αθήνας καθώς και της Θεσσαλονίκης. Έχεις ένα κάστρο πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες όπως είναι η Άννα Βίσση Πέγκυ Ζήνα Γιώργος Θεοφάνους η Εύη Δρούτσα Mexx επίσης κυκλοφόρησαν και το γνωστό του cd του 2000.

Ενώ υπέγραψε πολλές συνεργασίες με τυπογραφικές εταιρίες και έχει κάνε με τις συναυλίες Ελλάδα και εξωτερικό με σημαντικότερη αυτή του 2023 στην Αμερική όπου πολλοί ομογενείς έσπευσαν να απολαύσουν το μεγάλο καλλιτέχνη που έκανε εμφάνισε πολλές πόλεις της γρήγορης Αμερικής.


.

Φέτος μετά το πέρας του εορταστικού προγράμματος και τη σεζόν 2023 αναμενόμενα πολύ δυνατό σχήμα το οποίο θα έρθεις του κλάδου. Πολλά να τα ονόματα τα οποία ακούγονται για να πλαισιώσουν το πρόγραμμα του. Κάποια από τα ονόματα που θα συνέχιζε να μετά τις εμφανίσεις του στην Αθήνα είναι ο Βασίλης Καρράς με το Μαζωνάκη που κατέχουν μάλιστα στο αίμα αυτών live stage.

Το σίγουρο είναι ότι τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αναμένεται να τραγουδήσουμε του κλάδου και αναμένουμε την Έλλη συνεργασία να επισημοποιηθεί.
Το μαγαζί  Club Vogue λειτουργεί καθημερινά μονό  Παρασκευή και Σάββατο και μπορείτε να κάνετε κράτηση στο καλώντας τοσταθερό του μαγαζιού.

Παρασκευή Σαββάτο

vogue-arguros-thessaloniki[/vc_column_text]

Vogue Club
vogue thessaloniki
club vogue

Οικονομόπουλος

Οικονομόπουλος

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση