Έξοδος Αθήνα Καφετέριες

exodos athina kafe
5/5 - (1 ψήφος)

Έξοδος Αθήνα Καφέ

Η Αθήνα είναι η πόλη με τις περισσότερες καφετέριες. Οι επιλογές είναι πολλές καθώς τα μαγαζιά που προσφέρουν καφέ αλλά και κάθε είδους ροφήματα είναι αναρίθμητα. Το κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο από καφετέριες, οι οποίες κάθε μέρα πλημμυρίζονται από τον κόσμο που τις επισκέπτεται.
Δίπλα στο μοναστηράκι, τα μαγαζιά που προσφέρουν καφέ στους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της Αθήνας έχουν τον δικό τους χαρακτήρα καθώς και την δική τους ιδιοσυγκρασία.

Βέβαια, κάθε περιοχή ξεχωριστά έχει καφετέριες και μαγαζιά που γεμίζουν από τον κόσμο που τα επισκέπτεται. Οι καφετέριες της Αθήνας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Υπάρχουν μαγαζιά τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της νεολαίας αλλά και καφετέριες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων.
Το τελευταίο διάστημα η ανάγκη του κόσμου να περνάει όμορφες στιγμές σε μέρη όπου έχουν όμορφη διακόσμηση και χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι μεγάλη. Έτσι, τα περισσότερα μαγαζιά εστίασης έχουν διακοσμηθεί προσεκτικά και τα χρώματα που επικρατούν είναι κατά κύριο λόγο γήινα και ζεστά.

Οι τιμές των περισσοτέρων μαγαζιών είναι φιλικές και προσιτές. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν όλοι να διαθέσουν λίγο χρόνο από την έντονη καθημερινότητα τους χωρίς να ξοδέψουν μεγάλο χρηματικό ποσό. Το έμπειρο προσωπικό κάθε καφετέριας της Αθήνας συντελεί στην απόσπαση των καλύτερων σχολίων από τους θαμώνες.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post

Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post

Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση