Ρακομελάδικα Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ρακομελάδικα Αθήνα

Τα ρακομελάδικα αποτελούν μία από τις πιο φημισμένες επιλογές για διασκέδαση αλλά και για εστίαση. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η Αθήνα, όντας η πρωτεύουσα της Ελλάδας, διαθέτει πολλά ρακομελάδικα.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως κατά μήκος της πρωτεύουσας υπάρχουν πολλά ρακομελάδικα. Βέβαια στο κέντρο της πόλης βρίσκονται τα πιο γνωστά και αυτά με τα μεγαλύτερα ποσοστά επισκεψιμότητας.
Οι φοιτητές της πόλης, οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι προτιμούν να επισκεφθούν ένα ρακομελάδικο διότι γνωρίζουν πως εκεί θα περάσουν όμορφες στιγμές χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.
Είναι χρήσιμο να αναφερθούμε στην διακόσμηση των ρακομελάδικων της Αθήνας. Τα χρώματα στα περισσότερα μαγαζιά είναι γήινα και οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι απαλοί. Η λιτότητα είναι αυτή που τα χαρακτηρίζει αλλά παράλληλα και η φιλική ατμόσφαιρα.
Η ποιοτική ρακή επίσης ρέει άφθονη σε κάθε ρακομελάδικο και για τους πιο εκλεκτικούς υπάρχει το ρακόμελο, το οποίο σαγηνεύει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως οι επισκέπτες στα ρακομελάδικα της Αθήνας μπορούν να συνοδεύσουν την ρακί ή το ρακόμελο τους με εξαιρετικά μεζεδάκια. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα με υλικά πρώτης ποιότητος.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση