Ρακομελάδικα Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ρακομελάδικα Αθήνα

Τα ρακομελάδικα αποτελούν μία από τις πιο φημισμένες επιλογές για διασκέδαση αλλά και για εστίαση. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η Αθήνα, όντας η πρωτεύουσα της Ελλάδας, διαθέτει πολλά ρακομελάδικα.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως κατά μήκος της πρωτεύουσας υπάρχουν πολλά ρακομελάδικα. Βέβαια στο κέντρο της πόλης βρίσκονται τα πιο γνωστά και αυτά με τα μεγαλύτερα ποσοστά επισκεψιμότητας.
Οι φοιτητές της πόλης, οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι προτιμούν να επισκεφθούν ένα ρακομελάδικο διότι γνωρίζουν πως εκεί θα περάσουν όμορφες στιγμές χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.
Είναι χρήσιμο να αναφερθούμε στην διακόσμηση των ρακομελάδικων της Αθήνας. Τα χρώματα στα περισσότερα μαγαζιά είναι γήινα και οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι απαλοί. Η λιτότητα είναι αυτή που τα χαρακτηρίζει αλλά παράλληλα και η φιλική ατμόσφαιρα.
Η ποιοτική ρακή επίσης ρέει άφθονη σε κάθε ρακομελάδικο και για τους πιο εκλεκτικούς υπάρχει το ρακόμελο, το οποίο σαγηνεύει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως οι επισκέπτες στα ρακομελάδικα της Αθήνας μπορούν να συνοδεύσουν την ρακί ή το ρακόμελο τους με εξαιρετικά μεζεδάκια. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα με υλικά πρώτης ποιότητος.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post

Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post

Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση