Κρουαζιέρα Φοιτητική στο Αιγαίο

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Κρουαζιέρα Φοιτητική στο Αιγαίο

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Φέτος το καλοκαίρι το vgainoexo.gr διοργανώνει φοιτητικές κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Κατ’ αρχήν, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως μπορείτε να επιλέξετε την τριήμερη κρουαζιέρα, κατά την διάρκεια της οποίας θα επισκεφθείτε την Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και την Σαντορίνη.
Βέβαια μπορείτε να επιλέξετε και την τετραήμερη κρουαζιέρα με προορισμό το Λαύριο, την Σύρο, το Τσεσμέ, το Μπόντρουμ, την Κω, την Ίο και την Σαντορίνη. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως υπάρχουν και άλλες επιλογές ανάλογα με τα γούστα σας αλλά και τις ημέρες που έχετε στην διάθεση σας.

Η κρουαζιέρα στο Αιγαίο πραγματοποιείται με υπερλούξ κρουαζιερόπλοιο το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις. Στο εσωτερικό του πλοίου υπάρχει καφετέρια, εστιατόριο αλλά και clubs.
Στην πισίνα διοργανώνονται κάθε φορά events και parties τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες υπέροχες στιγμές και η διασκέδαση κάθε βράδυ φθάνει στα ύψη.
Είναι χρήσιμο να τονιστεί επίσης ότι οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές καθώς οι κρουαζιέρες αυτές απευθύνονται σε φοιτητές.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι θα έχετε να ευκαιρία να γνωρίσετε τόσα πολλά μέρη σε λίγες ημέρες και οι εντυπώσεις που θα προσκομίσετε σίγουρα θα είναι οι καλύτερες.

Φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε και εσείς μία κρουαζιέρα στο Αιγαίο και αυτήν σας η επιλογή θα σας ανταμείψει.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση