Κουκί και το ρεβύθι ταβέρνα Θεσσαλονίκη Σταυρούπολη

to kouki kai to revithi
5/5 - (2 Ψήφοι)

 

Το κουκί και το ρεβύθι τηλέφωνο κρατήσεων
Ανοιχτά από Τετάρτη έως Κυριακή
Αμυντά 33 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

Το κουκί και το ρεβύθι στην Θεσσαλονίκη

Στην περιοχή της Σταυρούπολης βρίσκεται η ταβέρνα “Το Κουκί και το ρεβύθι“. Εδω και 10 χρόνια, το μαγαζί αυτό μας χαρίζει στιγμές αξέχαστες αλλά και υπέροχες γεύσεις.

Το κουκί και το ρεβύθι

Αρχικά,το κουκί και το ρεβύθι δημιουργήθηκε με σκοπό να γνωρίσει ο κόσμος τις κρητικές γεύσεις. Οι θαμώνες του το αγάπησαν από το πρώτο λεπτό και στηρίζουν το μαγαζί με την συχνή τους παρουσία.  Επιπλεόν, ο χώρος της ταβέρνας έχει διαμορφωθεί άρτια και τα διακοσμητικά στοιχεία κλέβουν τις εντυπώσεις.
Ακόμη, οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας θέλοντας να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού
αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μενού, το οποίο θα προσφέρει στους επισκέπτες του απεριόριστο φαγητό αλλά και ποτό για δύο συνεχόμενες ώρες. Αυτήν η πρωτοβουλία εκτιμήθηκε και καθημερινά το μαγαζί είναι γεμάτο από τον κόσμο που το επισκέπτεται.
Η ποιότητα του φαγητού είναι εξαιρετική και το καλό κρασί αλλά και το τσίπουρο ρέει άφθονο.
Οι έμπειροι σεφ φροντίζουν έτσι ώστε οι γεύσεις να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των θαμώνων και οσον αφορά την εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική διότι δίνει την δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, τόσο της ανατολικής οσο και της δυτικής συνοικίας  να επισκεφτούν το κουκί και το ρεβύθι.  Το κουκί και το ρεβύθι πρόκειται να βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμη στο πλάι μας και μας εγγυάται πως οι στιγμές που θα έρθουν θα είναι ακόμη καλύτερες.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Λούπινο Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Μεζεδοπωλείο

5/5 - (1 ψήφος)

Το Λουπίνο μεζεδοπωλείο μπαρ βρίσκεται στα λαδάδικα Θεσσαλονίκη και μονοπωλεί το ενδιαφέρουν του κόσμου ο οποίος…

Το Λουπίνο μεζεδοπωλείο μπαρ βρίσκεται στα λαδάδικα Θεσσαλονίκη και μονοπωλεί το ενδιαφέρουν του κόσμου ο οποίος… Περισσότερα...

vgainoexo

ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΟΥΖΕΡΙ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

5/5 - (17 Ψήφοι)
Το μεζεδοπωλείο Το Νησάκι είναι μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη πρόταση για τις εξόδους σας, που θα σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά για…

Περισσότερα...

vgainoexo

Μαντάμ Μεζεδοπωλείο Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post
Το μεζεδοπωλείο Μαντάμ είναι μια νέα άφιξη και μία καλή πρόταση για την έξοδο σας στη Θεσσαλονίκη. Στεγάζεται στην οδό Παύλου Μελά…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση