Λίχνος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Πυλαία

vgainoexo
3.3/5 - (6 Ψήφοι)

Λίχνος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Ζωντανή Μουσική Χαριλάου

Λίχνος εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Στην περιοχή Χαριλάου, στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται το εστιατόριο Λίχνος. Αρχικά, το εστιατόριο αυτό βρίσκεται κοντά μας από το 2000 χαρίζοντας μας υπέροχες γεύσεις. Ο χώρος του εστιατορίου είναι άρτια διαμορφωμένος και τα χρώματα που τον περιβάλλουν είναι πολύ ζεστά. Κατά την διάρκεια του χειμώνα, το τζάκι χαλαρώνει τους επισκέπτες του Λίχνου. Εν συνεχεία, ο εξωτερικός χώρος είναι ένας μικρός παράδεισος. Στο πίσω μέρος του μαγαζιού υπάρχει παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους. Ακόμη, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο μενού του εστιατορίου Λίχνος.
Από τα πιο γνωστά πιάτα είναι το κοτόπουλο Al Arabia, το οποίο αξίζει να δοκιμάσετε. Οι γεύσεις που προσφέρει το εστιατόριο είναι όλες αυθεντικές. Το προσωπικό του μαγαζιού είναι έμπειρο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε λεπτό. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο εστιατόριο Λίχνος υπάρχει live μουσική με ρεπερτόριο ελαφρολαϊκό και έντεχνο. Μετά τις 10 το βράδυ το κέφι και το τραγούδι ξεκινά και δεν σταματάει παρά τις πρωινές ώρες.
Το εστιατόριο Λίχνος το επισκέπτονται τόσο από την ανατολική Θεσσαλονίκη όσο και από την δυτική. Μία επίσκεψη φτάνει για να μαγευτείτε και εσείς από το εστιατόριο Λίχνος.

Πληροφορίες εστιατόριο Λίχνος

  1. Παρασκευή Σαββάτο Ζωντανή μουσική
  2. Πλήρες γεύμα περίπου στα 15/άτομο
  3. Ζωντανή μουσική λαικό  πρόγραμμα και έντεχνο
  4. Διεύθυνση : Ν.Πλαστήρα 49, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
  5. Κουζίνα : ελληνική, μεσογειακή
  6. Ωράριο λειτουργίας : 12:00-04:00

Εστιατόριο Λίχνος φωτογραφίες

 

Λίχνος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Ζωντανή Μουσική Χαριλάου

Λίχνος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Ζωντανή Μουσική Χαριλάου

Λίχνος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη Ζωντανή Μουσική Χαριλάου

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση