Νίκος Βέρτης Θεσσαλονίκη 2022

vgainoexo
4.1/5 - (7 Ψήφοι)

Νίκος Βέρτης Θεσσαλονίκη – Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο του τραγουδιού. Πολύ μεγάλη δισκογραφία , πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως το “αν είσαι ένα αστέρι” , “δε με σκεύτεσαι” και πολλά άλλα που όλοι έχουμε τραγουδήσει. Πολλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια σε νυχτερινά μαγαζιά , όπως το Fantasia Live στην Αθήνα , το Orama live στην Θεσσαλονίκη και πολλά άλλα. Πολλοί θαυμαστές που ακολουθούν το Νίκο Βέρτη σε κάθε του εμφάνιση , πολλοί δίσκοι οι οποίοι γίνανε πλατινένιοι είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της σταδιοδρομίας του Βέρτη Θεσσαλονίκη 2022 2022 .

Νίκος Βέρτης που τραγουδάει

Νίκος Βέρτης Βιογραφία

Ο Νίκος Βέρτης έχει γράψει πάρα πολλούς δίσκους οι οποίοι είναι πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες και αυτό φαίνεται από τον κόσμο όποιος πέφτει να τα αγοράσει αλλά και να τα ακούσει από κοντά στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται ας δούμε ονομαστικά κάποια από τα cd τα οποία έχει βγάλει και τα ονόματα των τραγουδιών που περιέχονται σε αυτά.

Νίκος Βέρτης Δισκογραφία

Ένα cd το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη πτυχία λεγότανε αφιέρωμα και περιείχε τα εξής τραγούδια μέσα ποσό μετάνιωσα δεν υπάρχει στη ζωή σου φταίω αποφάσισε πήρα της καρδιάς στο δρόμο μη μου λες σβηστά όλα τι μικρός που είν’ ο κόσμος παράπονο μου μόνο για σένα μάτια μου γλυκά δε βρίσκω λόγια γύρισες αλλά δε μ’αγαπάς.

Συνεχίζω με τα τραγούδια του δίσκου αυτού τα οποία περιείχαν είμαι στα τραγούδια δε φταις εσύ ένα τραγούδι να μου να μ’αγαπάς μια στιγμή κάνε με να σε μισώ αποκλείεται πως περνάν τα βράδια μόνος σου δε χωρίσαμε ποτέ δε με νοιάζει σε ερωτεύτηκα πάλι τα κατάφερες πες το μου ξανά κάποτε θα δεις πως θα το εξηγήσω ποια εσύ. Συνεχίζουμε τον επόμενο δίσκο όποιος περιέχεται στο άλμπουμ αυτό το οποίο υπήρχαν τα εξής τραγούδια ονομαστικά.

nikos vertis thessaloniki
nikos vertis thessaloniki

Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν δεν θέλω τίποτα άλλο τι θες να κάνω κράτησε μόνο τα σαγαπώ τι λάθος έκανα σε μένα αν θες είσαι όπως σε θέλω πως τολμάς μονάχα λόγια πάει ψυχή μου δώσε μου λιγάκι σημασία σύννεφα θυμάμαι. Συγχύζομαι τα τραγούδια τα οποία βρίσκονται στο δίσκο να με θυμάσαι το τελευταίο μου φίλη μια φωτιά δώσε μου λίγο χρόνο δως έλα μαζί μου μια του κλέφτη βράδιασε αν είναι αγάπης από τυράκι με σπάσε τα μάτια μου δάκρυσαν αν έχεις φύγει σαν τρελός σ’ αγαπώ αν φύγεις πολύ απότομα βραδιάζει αν είσαι ένα αστέρι.

2022 και συγκεκριμένα το Φεβρουάριο ο Νίκος Βέρτης γράφει μια πολύ μεγάλη επιτυχία το οποίο ονομάστηκε μεγάλα λόγια 20 τραγούδια για τον έρωτα και έγινε πλατινένιος. Σε αυτό περί γάμου τραγούδια ένα τραγούδι να μ’αγαπάς να με θυμάσαι δεν έχεις φύγει τι θες να κανονίσεις αγάπη πάλι τα κατάφερες πως τολμάς μόνο για σένα.

nikos vertis thessaloniki
nikos vertis thessaloniki

Νίκος Βέρτης Θεσσαλονίκη Συνεχίζει με το δίσκο πως παίρνω τα βράδια μόνος πες το μου ξαναγύρισε σάλα ποσό μετάνιωσα πια εσύ δε χωρίσαμε ποτέ πολύ απότομα βραδιάζει μεγάλα λόγια δώσε μου λιγάκι σημασία σε ερωτεύτηκα σε μένα αστέρι μου.

Το 2012 σετ or Νίκος Βέρτης γράφει το δίσκο είμαι μαζί σου το οποίο περιείχε τα εξής τραγούδια έλα πες το μου ξαναπείτε εσύ είπαμε ψυχή μου πως παίρνω τα βράδια μόνος πολύ απότομα βραδιάζει δε χωρίσαμε ποτέ αστέρι μου πως να το εξηγήσω μια στιγμή πήρα της καρδιάς στο δρόμο σαν τρελός σ’ αγαπώ δεν μπορώ να σε ξεχάσω πάλι τα κατάφερες μάτια μου γλυκά.

Στο επόμενο cd αυτή του δίσκου περιέχεται και το αν είσαι ένα αστέρι ήρθες όσο θα αναπνέω είμαι μαζί σου έχει τελειώσει εμείς οι δύο ταιριάζουμε πόσο σ’ αγαπώ απελπιστικά θα πρέπει να   Αντρέ πέσε θύμωσε απόψε η καρδιά δε με σκέφτεσαι.

Το 2022 Στο δίσκο ερωτευμένος το οποίο λέγεται γιατί το μετανιώνεις και πήρε και μαζί με το τραγούδι ακόμα ερωτευμένος αν καταλάβεις φύγε ποιος πες μου ποιος αν μπορείς θα σ’ αγαπούσα πρόσεχε καλά άμα γράψεις. Στον επόμενο δίσκο Νίκος Βέρτης βγάζει το επόμενο το όνομα στο δίσκο Νίκος Βέρτης το 2022 στις 23 Νοεμβρίου και περιέχει τραγούδια αν θυμάσαι μην αργείς φοβάμαι για σένα που με πας μπράβο μας να ξέρεις πότε θα σε δω θα μετανιώσεις κοντά σου ψέματα.

Νίκος Βέρτης Θεσσαλονίκη – Το 2022 Σισέ τον Οκτώβριο βγάζει το cd από live tour 10 χρόνια το οποίο τα εξής. Εισαγωγή αδιαφορείς είμαι μαζί σου πως τολμάς ένα ψέμα πια εσύ ένα τραγούδι να μ’αγαπάς κράτησε με αστέρι μου σ’ ερωτεύτηκα σε μένα δε μ’αγαπάς αν φύγεις πως να εξηγήσω σαν τρελός σ’ αγαπώ όσο θα αναπνέω πεσ το μου ξανά να μ’αγαπάς μάτια μου γλυκά αποκλείεται πολύ απότομα βραδιάζει.

Συνεχίζουμε το τραγούδι μεγάλα λόγια έχει τελειώσει γύρισες αλλά δεν μπορώ να σε ξεχάσω δεν τελειώσαμε μη μου λες δεν έχω εσένα είμαι εδώ   φεύγω θυμάμαι.ήρθες να με σκέφτεσαι θυμάσαι άποψη καρδιά μόνο για σένα χρόνια ποιος σου είπε θέλω να με νιώσεις να χαμογελάσω δε φταις εσύ δώσε μου λιγάκι σημασία πάμε ψυχή μου.

Νίκος Βέρτης – Συνεχίζουμε τα τραγούδια τοπες καίγομαι και σιγολιώνω η μάνα είναι Κρυόνερο ποσό μετάνιωσα δεν έχεις φύγει να με θυμάσαι  . Συνεχίζει με το δικό χιλιάδες 13 όπου ήταν ένας λαϊκός δίσκους και ονομαζόταν προτάσεις σε αυτό πήρε ούτε τραγούδια να χαμογελάσω ένα ψέμα ούτε που με νοιάζει εδώ τελειώνει εγώ κι εσύ κράτησε με θέλω να με νιώσεις ποιος σου είπε σε ζητήσει ζητάω να αδιαφορείς χρόνια.

Συνεχίζουμε το δίσκο είμαι μαζί σου το οποίο περιέχει μέσα το δε με σκέφτεσαι θύμωσε απόψε η καρδιά θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι απελπιστικά ποιος αγαπώ εμείς οι δυο ταιριάζουμε έχει τελειώσει είμαι μαζί σου όσο σα αναπνέω ήρθες αν είσαι ένα αστέρι.

Συνεχίζει με το δίσκο όλα είναι εδώ όλα είναι εδώ ένα πρώτο τραγούδι το δεύτερο συνεχίζει με το συγνώμη να μ’αγαπάς έπαιξες κι έχασες την καρδιά μου να μιλάς είμαι εδώ όνειρο αληθινό μακριά σου λιώνω προδοσία στην αγάπη βαρέθηκα τελείωσε για ένα Νίκος Βέρτης.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση