Πόρτο Χέλι Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Πόρτο Χέλι Εκδρομές

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται στην Πελοπόννησο και είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς. Αρχικά, η απόσταση από την Αθήνα είναι πολύ μικρή, μόλις 2 ώρες, και η πρόσβαση πολύ εύκολη. Το Πόρτο Χέλι διαθέτει πολύ πράσινο και τα πεύκα κατακλύζουν το παραθαλάσσιο χωριό. Επιπλέον, πρέπει να αναφερθούμε και στις καθαρές ακτές αλλά και στα κρυστάλλινα νερά που έχουν οι παραλίες. Πολύ γνωστές παραλίες είναι τα Λιμανάκια, τα Κοράκια κ.α. Η εκδρομή σας στο Πόρτο Χέλι θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να χαλαρώσετε σε ένα μέρος τόσο ειδυλλιακό.

Πόρτο Χέλι Διακοπές

Για τις διακοπές σας, το Πόρτο Χέλι, είναι από τις καλύτερες επιλογές διότι απευθύνεται και σε αυτούς που αγαπούν την διασκέδαση αλλά και σε εκείνους που προτιμούν την χαλάρωση. Για τους πιο δραστήριους τα θαλάσσια σπορ θα σας κρατήσουν συντροφιά και θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη σας, ενώ για πιο ήρεμες στιγμές υπάρχουν κολπίσκοι που δεν είναι τόσο περιζήτητοι.

Σε αυτό το τόσο γραφικό χωριό αξίζει να επισκεφθείτε τα νεοκλασικά κτίρια, ενώ στον βυθό βρίσκεται η αρχαία πόλη των Αλιέων.

Πόρτο Χέλι Ταξίδια

Το Πόρτο Χέλι είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε παραπέμπει σε νησί. Το ταξίδι σας σε αυτό το τόσο μαγικό μέρος μπορούμε να αναλάβουμε εμείς και φυσικά σε τιμές που δύσκολα συγκρίνονται.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση