Κωνσταντινούπολη Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

konstantinoupoli taxidia ekdromes
5/5 - (1 ψήφος)

Κωνσταντινούπολη Εκδρομές

Η Κωνσταντινούπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και οι ομορφιές που διαθέτει είναι πολλές. Αποτελεί πολύ γνωστό προορισμό για εκδρομές και κάθε χρόνο οι τουρίστες που επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη είναι πολλοί. Για την χώρα της Τουρκίας, η Κωνσταντινούπολη αποτελεί οικονομικό, πολιτισμικό και βιομηχανικό κέντρο. Ακόμη, η εκδρομή σας αξίζει να συνδυαστεί με την επίσκεψη σας στο ανάκτορο Τοπ Καπί, στο Επταπύργιο, στο Πατριαρχείο καθώς επίσης και στο Μπλέ Τζαμί.  Η αρχιτεκτονική της Αγιάς Σοφιάς αλλά και η ιστορία που κρύβεται μέσα της θα σας ανατριχιάσει.

Κωνσταντινούπολη Διακοπές

Οι διακοπές σας στην όμορφη Κωνσταντινούπολη θα είναι μια φανταστική εμπειρία και οι όμορφες εικόνες που θα προσκομίσετε θα είναι οι καλύτερες. Εν συνεχεία, το καλό φαγητό θα είναι αυτό που θα συντροφεύει τις διακοπές σας. Οι ταβέρνες με πολίτικη κουζίνα είναι πολλές και οι γεύσεις αλλά και οι μυρωδιές από τα μπαχάρια θα σας ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά. Ακόμη, μία βόλτα με το καραβάκι στον Βόσπορο θα συντελέσει ώστε να περάσετε τις ομορφότερες διακοπές σας.

Κωνσταντινούπολη Ταξίδια

Διοργανώνουμε εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη και φροντίζουμε ώστε να επισκεφθείτε όλα τα μέρη τα οποία είναι άξια προσοχής. Και φυσικά το πακέτο του ταξιδιού σας θα έχει την καλύτερη τιμή με διαφορά. Μην χάνετε καιρό! Για το επόμενο ταξίδι επιλέξτε την σαγηνευτική Κωνσταντινούπολη.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (4 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση