Ρέμος Θεσσαλονίκη Πύλη Α 2023

Ρέμος Βανδή πυλη α
4.2/5 - (9 Ψήφοι)

Την καλύτερη συντροφιά υπόσχεται να σας κρατήσει και γι’ αυτή τη σεζόν, ένα από τα καλύτερα κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη. Το Πύλη Αξιού, διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο με τέλεια οπτικοακουστική και είναι έτοιμο να δεχτεί ένα μεγάλο αριθμό θαμώνων, οι οποίοι θα μείνουν ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Το προσωπικό του κέντρου είναι πάντοτε φιλικό και πρόθυμο να σας βοηθήσει και θα σας χαρίσει το πιο ζεστό του χαμόγελο από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε στο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.

Τηλέφωνο 2310626571

Στη σκηνή του για φέτος την άνοιξη θα εμφανίζονται δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Αντώνης Ρέμος και στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή. Και οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, έχουν γεννηθεί στη Γερμανία και σε πολύ μικρή ηλικία, επέστρεψαν στην Ελλάδα και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μουσικής.

Οι δύο τραγουδιστές, που είναι και καλοί φίλοι, ήθελαν τη συνεργασία αυτή εδώ και πολύ καιρό, οι συνθήκες όμως  δεν ευνοούσαν ώστε να πραγματοποιηθεί. Μας κάνουν όλους να ανυπομονούμε για τη μεγάλη αυτή στιγμή, καθώς η συνεργασία τους είναι γεγονός και αυτό έχει ‘κλειδώσει’ , τη στιγμή που έδωσαν τα χέρια τους οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες.

 Ο  Αντώνης Ρέμος αλλά και η Δέσποινα Βανδή, έχουν συνεργαστεί και έχουν ανέβει στην πίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Κάποια από αυτά είναι η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Μαρινέλλα καθώς και άλλοι μεγάλοι τραγουδιστές. Μια λαμπρή πορεία με χρυσά γράμματα, έχουν χαράξει όλα αυτά τα χρόνια και τα τραγούδια τους έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και έχουν μείνει στις μνήμες όλων μας.

Έχουν περιοδεύσει και οι δύο σε πολλές χώρες του εξωτερικού και η κάθε τους εμφάνιση σημείωνε τεράστια επιτυχία. Ένα σχήμα Αντώνης ΡέμοςΔέσποινα Βανδή, στην Πύλη Αξιού που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, με πολύ χορό και τραγούδι. 

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.4/5 - (5 Ψήφοι)
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)
Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση