Ρεμπετάδικα Λαικά στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

vgainoexo
4/5 - (4 Ψήφοι)

Στην Θεσσαλονίκη τα ρεμπέτικα μαγαζιά χρονολογούνται άπο τον 19ο αιώνα. Η περιοχή που πρώτη ένιωσε αυτό το διαχρονικό κύμα ήταν τα λαδάδικα.Τα λαδάδικα είναι  μια συνοικία ιστορική που στο παρελθόν υπήρξε το κέντρο της πόλης. Εκεί διεξάγονταν οι αγοραπωλησίες τροφίμων αλλά και υλικών και οι ντόπιοι στήριζαν πολύ την αγορά τους. Για ένα χρονικό διάστημα οι Θεσσαλονικείς απέφευγαν να πλησιάζουν την περιοχή καθώς οι μετανάστες την είχαν κατακλύσει.

Ρεμπετάδικο Ουράνιο Τόξο

ouranio toxo

Από τα παλιότερα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκη . Δείτε περισσότερα για ουράνιο τόξο…

mousikes kai xromata

Δείτε περισσότερα για Μουσικές και χρώματα

n

Δείτε περισσότερα για Σταφύλι

rempet asker

Δείτε περισσότερα ρεμπέτ ασκέρ

σεργιανι

Δείτε περισσότερα για σεργιάνι ανατολή

Δείτε περισσότερα για Ρεμπέτικο σεργιάνι εδώ Το ανανεωμένο ρεμπετάδικο σας περιμένει για να σας χαρίσει μαγικές νύχτες σε ένα πρόγραμμα με μοναδικά ακούσματα. Δείτε περισσότερα για ρεμπέτικο σεργιάνι… n Δείτε περισσότερα για Σταφύλι … Τώρα όμως τα Λαδάδικα σφύζουν από ζωή καθώς τα ρεμπέτικα μαγαζιά πήραν και πάλι την θέση τους και ο κόσμος θέλοντας να μυρίσει έστω και για λίγο την ευωδία εκείνης της εποχής επιλέγει για την διασκέδαση του τα λαδάδικα και φυσικά τις ταβέρνες που υπάρχουν μέσα στα πλακόστρωτα σοκάκια. Ο φωτισμός γίνεται με φαναράκια έτσι ώστε να παραπέμπει σε εκείνη την μαγευτική εποχή. Βέβαια υπάρχουν και άλλες μουσικές ταβέρνες με γνήσια λαϊκή, ρεμπέτικη μουσική. Κάποια από αυτά είναι το  “”. Για να ζήσετε και εσείς βραδιές που θα θυμάστε για μια ζωή αλλά και για να βιώσετε την χρυσή εποχή των ρεμπέτικων δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα λαδάδικα. Δείτε τα ρεμπετάδικα :

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση