Σάμος Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Σάμος Εκδρομές

Η Σάμος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του ανατολικού αιγαίου. Κατ’ αρχήν, η Σάμος είναι ένα καταπράσινο νησί με πολλές παραλίες αλλά και αρχαιολογικούς χώρους. Κάθε καλοκαίρι το νησί επισκέπτονται τόσο Έλληνες όσο και ξένοι τουρίστες. Επιλέγουν την Σάμο για την εκδρομή τους διότι γνωρίζουν πως θα ζήσουν ποικίλες εμπειρίες. Οι ντόπιοι είναι πολύ φιλόξενοι και φροντίζουν ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών. Ακόμη, οι τιμές που επικρατούν στο νησί είναι πολύ λογικές. Γι αυτούς και για χιλιάδες άλλους λόγους η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη.

Σάμος Ταξίδια

Το ταξίδι σας στο νησί της Σάμου θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι παραλίες του νησιού είναι πολλές και από τις πιο γνωστές είναι τα λεμονάκια, το μεγάλο Σεϊτάνι, το ποτάμι και η χρυσή άμμος. Τα νερά τους είναι γαλαζοπράσινα και υπάρχουν τόσο αμμουδερές όσο και βοτσαλωτές παραλίες. Επιπλέον, το ταξίδι σας θα σας μείνει αξέχαστο και χάρη στις ντόπιες λιχουδιές οι οποίες θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σας.

Σάμος Διακοπές

Κατά την διαμονή σας στην Σάμο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και τους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού αλλά και τα μουσεία. Η ιστορία του νησιού είναι μεγάλη και ανακαλύπτοντας της θα ενθουσιαστείτε. Για οργανωμένες και πολύ οικονομικές διακοπές επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα τα αναλάβουμε όλα.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση