Σαμπάνης Γιώργος Θεσσαλονίκη

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Online Κράτηση

Ένας από τους νεότερους και πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο Γιώργος από την ηλικία των πέντε ξεκίνησε η ενασχόληση του με την μουσική. Οι γονείς του τον στήριζαν από τότε και ακόμη και σήμερα βρίσκονται στο πλευρό του. Οι δισκογραφικές δουλειές του Γιώργου Σαμπάνη είναι όλες αξιοσημείωτες και πολύ προσεγμένες. Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά είχε το τίτλο “Χαράματα” και εμπεριείχε τραγούδια που έκαναν επιτυχία. Στην πορεία ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες δουλειές και ο καλλιτέχνης απέκτησε μεγάλη φήμη.

Σαμπάνης Γιώργος Εμφανίσεις

Εν συνεχεία, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Σαμπάνης εκτός από ερμηνευτής είναι και εξαιρετικός μουσικοσυνθέτης. Έχει συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου στο τραγούδι “Φιλί της ζωής”, το οποίο είναι σε δική του σύνθεση. Στην πορεία έγραψε τραγούδια για τον Πασχάλη Τερζή, Θεσσαλονίκη 2019 2020 για τον Πάνο Κιάμο αλλά και για άλλους πολλούς. Το ταλέντο του είναι μεγάλο και οι συνάδερφοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο. Φέτος εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας Acro μαζί με την Τάμτα.

Σαμπάνης Γιώργος Τραγούδια

Τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Γιώργος Σαμπάνης είναι πολύ αγαπητά στον κόσμο και τα ακούμε σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο καλλιτέχνης είναι το “Δεν είμαι ήρωας”, Θεσσαλονίκη 2019 2020 το “Ώρα μηδέν”, το “Μόνο αν θες εμένα” και άλλα πολλά.

Σαμπάνης Γιώργος video