Σκιάθος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Σκιάθος Εκδρομές 

Η Σκιάθος βρίσκεται στις Σποράδες και είναι ένα πολύ κοσμοπολίτικο νησί. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες είναι πολλοί και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτό το καταπράσινο νησί. Οι εκδρομές που διοργανώνουμε προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ακόμη, στην Σκιάθο θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το σπίτι του Παπαδιαμάντη αλλά και το κάστρο από την κορυφή του οποίου βλέπετε όλο το νησί πανοραμικά.

Σκιάθος Ταξίδια

Τα ταξίδια που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και εκπληρώνουμε κάθε σας επιθυμία. Η Σκιάθος φημίζεται για τις παραλίες και για την έντονη νυχτερινή ζωή. Αρχικά, σας προτείνουμε τις Κουκουναριές, τα Λαλάρια αλλά και την Μεγάλη Άμμο, οι οποίες αποτελούν τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού. Όσον αφορά την ζωή το βράδυ, σας διαβεβαιώνουμε πως οι επιλογές είναι τόσες πολλές ώστε μπορείτε να επιλέξετε είτε κάτι πιο ήρεμο είτε κάτι πιο έντονο.

Σκιάθος Διακοπές

Όσο θα βρίσκεστε στην Σκιάθο για τις διακοπές σας θα μπορείτε να ασχοληθείτε και με τα θαλάσσια σπορ αλλά και με την ποδηλασία. Επιπλέον, οι εκδρομές με τα καραβάκια είναι μία εμπειρία μοναδική. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι της Σκιάθου είναι πολύ φιλικοί και αμέσως θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα. Τέλος, οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές και σας εγγυόμαστε πως θα απολαύσετε την κάθε στιγμή της εκδρομής σας.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση