Το Μπέρδεμα Κηφισιά Εστιατόριο Αθήνα

berdema estiatorio athina
5/5 - (1 ψήφος)

Το Μπέρδεμα Κηφισιά Εστιατόριο Αθήνα Στην Κηφισιά βρίσκεται το εστιατόριο Το Μπέρδεμα. Το εστιατόριο αυτό φημίζεται για την μεσογειακή του κουζίνα αλλά και για τα υπέροχα πιάτα που προσφέρει στους επισκέπτες. 

Το μενού όντας πλούσιο δίνει την δυνατότητα στους θαμώνες να επιλέξουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, προτιμήσεις αλλά και γούστα. 

Τα υλικά που χρησιμοποιούν οι σεφ είναι εκλεκτής ποιότητας και η εφευρετικότητα είναι αυτή που χαρακτηρίζει τους σεφ του εστιατορίου.

Το Μπέρδεμα έχει και μεγάλη κάβα. Οι ποικιλίες των κρασιών είναι πολλές ενώ εξαιρετικής ποιότητας είναι και το χύμα κρασί του εστιατορίου.

 Η πρώτη χρονιά που το Μπέρδεμα άνοιξε τις πόρτες τους ήταν το 1998. Βέβαια από τότε έχει γίνει πολλές φορές ανακαίνιση στον χώρο καθώς αυτός έπρεπε να συμβαδίζει με τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα.

Το καλοκαίρι μπορείτε να δειπνήσετε στην πολύ όμορφη αυλή που διαθέτει το εστιατόριο. Εκεί, το περιβάλλον είναι φιλικό και η ατμόσφαιρα άκρως χαλαρωτική.

 Τα τραπεζάκια είναι γραφικά και η λαδόκολλα επάνω σε αυτά προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη χάρη. Ο φωτισμός παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο καθώς χάρη σε αυτόν οι θαμώνες αισθάνονται πως βρίσκονται εκτός της πολύβοης Αθήνας. 

Μετά το πέρας της πρώτης σας επίσκεψης είναι σίγουρο πως θα ξανά επισκεφθείτε το εστιατόριο Το Μπέρδεμα πολύ σύντομα.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση