Βουλή Αθήνα

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

 

Βουλή των Ελλήνων

Στο κέντρο της Αθήνας, πάνω από την Πλατεία Συντάγματος βρίσκεται η Βουλή των Ελλήνων. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στην αρχιτεκτονική του κτιρίου, η οποία είναι εξαιρετική. Το κτίριο είναι άκρως επιβλητικό και είναι ένα αξιοθέατο για την Αθήνα. Επιπλέον, η Βουλή των Ελλήνων υπήρξε στο παρελθόν το ανάκτορο του Όθωνα αλλά και του Γεωργίου. Μετά από έναν αιώνα από την κατασκευή του, το κτίριο αυτό αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί από την Γερουσία. Εν συνεχεία, αξίζει να τονίσουμε πως το κτίριο αυτό έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής μας. Πολλοί είναι οι επισκέπτες που βρίσκονται έξω από την Βουλή για να θαυμάσουν αυτό το κλασικό κομψοτέχνημα.

Επιπροσθέτως, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για την πατρίδα μας. Επίσης, όσο θα βρίσκεστε στον χώρο έξω από την Βουλή των Ελλήνων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και την αλλαγή των Ευζώνων, η οποία είναι εντυπωσιακή. Όσον αφορά το εσωτερικό τμήμα της Βουλής αξίζει να τονίσουμε πως πολλές από τις αίθουσες έχουν συντηρηθεί και αποκατασταθεί πλήρως και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Είναι αντιληπτό λοιπόν πως, η Βουλή των Ελλήνων δεν αποτελεί αδίκως το πιο γνωστό από τα αξιοθέατα της Αθήνας.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση