Πλατεία Συντάγματος Αθήνα

SYNTAGMA
Αξιολογήστε post

Πλατεία Συντάγματος Αθήνα

Πλατεία Συντάγματος

Η Πλατεία Συντάγματος είναι μία από τις σημαντικότερες της Αθήνας καθώς η ιστορία της είναι μεγάλη. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως στο παρελθόν η πλατεία ονομαζόταν Πλατεία Ανακτόρων. Ακόμη, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως στην Πλατεία Συντάγματος βρίσκεται και η Βουλή των Ελλήνων. Η αρχιτεκτονική της πλατείας είναι εξαιρετική και τα μαρμάρινα σκαλοπάτια κεντρίζουν τα βλέμματα. Επιπλέον, στην Πλατεία Συντάγματος βρίσκεται και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Η πλατεία της από μόνη της αποτελεί ένα αξιοθέατο. Όμως η αλλαγή της φρουράς που πραγματοποιείται από τους Εύζωνες μπροστά στο μνημείο ανά μία ώρα είναι αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις.

Εν συνεχεία, η Πλατεία Συντάγματος αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους Αθηναίους αλλά και τους φοιτητές καθώς όλα τα τουριστικά μέρη, όπως το μοναστηράκι, η Πλάκα και άλλα πολλά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.  Ένα γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου είναι το  ότι η Πλατεία Συντάγματος προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους επισκέπτες.  Ακόμη, οι επισκέπτες της Πλατείας Συντάγματος έχουν την ευκαιρία να ταϊσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές με τα περιστέρια που βρίσκονται σε όλη την πλατεία. Τέλος, η πρόσβαση στην Πλατεία μπορεί να επιτευχθεί πολύ εύκολα καθώς ακριβώς κάτω από αυτήν βρίσκεται ο σταθμός του μετρό του Συντάγματος.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση