Τεχνόπολις Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Τεχνόπολις Αθήνα

Τεχνόπολις

Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της ποιοτική ψυχαγωγία σε πολύ καλές τιμές. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως κάθε χρόνο στην Τεχνόπολις οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, συναυλίες αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται στα παιδιά. Επίσης, οι χώροι της Τεχνόπολις είναι ανοιχτοί στο κοινό επτά μέρες την εβδομάδα έτσι ώστε να μπορούν όλοι να τους επισκέπτονται.

Εν συνεχεία, όσο θα βρίσκεστε στους χώρους της Τεχνόπολις θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε ή να παρακολουθήσετε τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Ακόμη, το βιομηχανικό μουσείο Φωταερίου πραγματοποιεί μουσειακούς περιπάτους. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες γνωρίζουν την σύγχρονη ιστορία της Αθήνας. Στους χώρους της Τεχνόπολις υπάρχει και καφέ-εστιατόριο με πολύ νόστιμα σάντουιτσ και κρύα πιάτα αλλά και απολαυστικά ροφήματα. Επίσης, στην Τεχνόπολις υπάρχει και πωλητήριο όπου μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά δωράκια. Η Τεχνόπολις δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να περάσουν όμορφες στιγμές αλλά παράλληλα και να γνωρίσουν το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Τέλος, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως όσοι έχουν επισκεφθεί τους χώρους της Τεχνόπολις έχουν μαγευτεί και έχουν προσκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τεχνόπολις Τηλέφωνο

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 3475518
  • Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή 09:00-22:00
  • Διεύθυνση : Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση