Χίος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Χίος Εκδρομές

Η Χίος είναι ένα από τα νησιά της Ελλάδας το οποίο έχει οπτική επαφή με τα παράλια της Μικράς Ασίας. Αρχικά, η Χίος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά που έχει η Ελλάδα και τόσο η Χώρα όσο και τα χωριά της Χίου κατοικούνται όλο τον χρόνο. Η ιστορία της Χίου είναι μεγάλη και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να την ανακαλύψουν με την επίσκεψη τους στα μουσεία, στα κάστρα και στους Μεσαιωνικούς οικισμούς. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η Χίος φημίζεται και για την μαστίχα της.

Χίος Ταξίδια

Το ταξίδι σας στο όμορφο νησί της Χίου θα είναι μία εμπειρία ζωής η οποία θα σας συντροφεύει για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Οι παραλίες της Χίου είναι πολλές. Άλλες από αυτές είναι οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες και άλλες είναι πιο απομονωμένες. Έτσι, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με την διάθεση σας. Οι πιο ξακουστές παραλίες του νησιού είναι τα “Μαύρα Βόλια”, η “Bella Vista” και η “Αγία Ειρήνη”. Εν συνεχεία, τις ημέρες που θα βρίσκεστε στην Χίο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Σπήλαιο Ολύμπων και το Σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος και το θέαμα σίγουρα θα σας ανατριχιάσει.

Χίος Διακοπές

Τις διακοπές σας στην Χίο θα μπορέσετε να τις συνδυάσετε είτε με ξέφρενη διασκέδαση είτε με χαλάρωση και ηρεμία. Άλλωστε η Χίος τα έχει όλα και καλύπτει πλήρως τα γούστα των επισκεπτών.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση