Τήνος Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Τήνος Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

Τήνος Εκδρομές

Η Τήνος είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων και βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος. Η Τήνος κάθε καλοκαίρι μαζεύει πλήθος κόσμου τόσο για τις όμορφες παραλίες του νησιού όσο και για την Παναγία της Τήνου η οποία είναι θαυματουργή. Αρχικά, η Τήνος μοιάζει με μία αστική πόλη. Όμως όποιος περπατήσει στα σοκάκια της θα ενθουσιαστεί από την αρχιτεκτονική των σπιτιών. Οι Έλληνες αλλά και οι ξένοι τουρίστες επιλέγουν την Τήνο για την καλοκαιρινή τους εκδρομή διότι γνωρίζουν πως θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία του νησιού αλλά και να χαλαρώσουν στις ατέλειωτες παραλίες.

 Τήνος Διακοπές

Οι διακοπές σας στην Τήνο θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 παραλίες ανάλογα με το γούστο σας είτε πιο απόμερες είτε πιο περιζήτητες. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Αγαπιανή, την Άγια θάλασσα και την Αγία Κυριακή, οι οποίες είναι οι πιο όμορφες του νησιού. Στις διακοπές σας στην Τήνο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και περιπάτους τόσο στα γραφικά σοκάκια όσο και στα υπέροχα μονοπάτια που διαθέτει το νησί.

 Τήνος  Ταξίδια

Το ταξίδι σας στην Τήνο μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς και χάρη στην εμπειρία μας να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές. Τόσο εμείς όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι της Τήνου θα σας κάνουμε να νιώσετε πολύ άνετα. Και όσο για την διασκέδαση, οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δεν θα βαρεθείτε ούτε μία μέρα.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση