Τήνος Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Τήνος Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

Τήνος Εκδρομές

Η Τήνος είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων και βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος. Η Τήνος κάθε καλοκαίρι μαζεύει πλήθος κόσμου τόσο για τις όμορφες παραλίες του νησιού όσο και για την Παναγία της Τήνου η οποία είναι θαυματουργή. Αρχικά, η Τήνος μοιάζει με μία αστική πόλη. Όμως όποιος περπατήσει στα σοκάκια της θα ενθουσιαστεί από την αρχιτεκτονική των σπιτιών. Οι Έλληνες αλλά και οι ξένοι τουρίστες επιλέγουν την Τήνο για την καλοκαιρινή τους εκδρομή διότι γνωρίζουν πως θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία του νησιού αλλά και να χαλαρώσουν στις ατέλειωτες παραλίες.

 Τήνος Διακοπές

Οι διακοπές σας στην Τήνο θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 παραλίες ανάλογα με το γούστο σας είτε πιο απόμερες είτε πιο περιζήτητες. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Αγαπιανή, την Άγια θάλασσα και την Αγία Κυριακή, οι οποίες είναι οι πιο όμορφες του νησιού. Στις διακοπές σας στην Τήνο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και περιπάτους τόσο στα γραφικά σοκάκια όσο και στα υπέροχα μονοπάτια που διαθέτει το νησί.

 Τήνος  Ταξίδια

Το ταξίδι σας στην Τήνο μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς και χάρη στην εμπειρία μας να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές. Τόσο εμείς όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι της Τήνου θα σας κάνουμε να νιώσετε πολύ άνετα. Και όσο για την διασκέδαση, οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δεν θα βαρεθείτε ούτε μία μέρα.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post

Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post

Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση