Ζάκυνθος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Ζάκυνθος Εκδρομές

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα νησιά του Ιονίου πελάγους και συγκαταλέγεται στα Επτάνησα. Η χώρα της Ζακύνθου είναι πολύ μεγάλη και είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη. Το νησί αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή εκδρομής για όσους αγαπούν την εξερεύνηση και την περιπέτεια. Οι κάτοικοι της Ζακύνθου είναι πολύ φιλόξενοι και φροντίζουν ώστε να σας προσφέρουν όμορφες διακοπές.

Ζάκυνθος Ταξίδια

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το φημισμένο Ναυάγιο, τις Μπλέ σπηλιές αλλά και το Μαραθονήσι. Βέβαια, όλες οι παραλίες του νησιού έχουν καταγάλανα νερά και το τοπίο είναι μαγευτικό. Ακόμη, μια βόλτα με το καραβάκι θα σας οδηγήσει στις χελώνες καρέτα-καρέτα οι οποίες είναι μαγευτικές. Επιπλέον, η Ζάκυνθος σας δίνει την δυνατότητα και να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Οι ταβέρνες σε όλο το νησί διαθέτουν φρέσκο ψάρι και οι τιμές είναι ασυναγώνιστες.

Ζάκυνθος Διακοπές

Για καλοκαιρινές διακοπές που θα θυμάστε για πάντα αφεθείτε στα χέρια μας και θα οργανώσουμε για εσάς  μία εκδρομή που θα σας ενθουσιάσει. Και όσο για τα χρήματα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε διότι έχουμε τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς. Η Ζάκυνθος θεωρείται από πολλούς, και οχι αδίκως, το νησί με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση