Ερέτρια Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ερέτρια Εκδρομές

Η Ερέτρια βρίσκεται στη μέση του Ευβοϊκού κόλπου και αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για την εκδρομή σας. Κατ’αρχήν, το πιο αξιοπερίεργο στην τοποθεσία ελιναι το γεγονός ότι η θάλασσα είναι περιτριγυρισμένη με καταπράσινα βουνά τα οποία της δίνουν το σχήμα λίμνης. Η ομορφιά που κρύβει η Ερέτρια είναι μεγάλη και ο τουρισμός χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Ακόμη, η εκδρομή σας θα συνδυαστεί και με ποιοτικό φαγητό. Όλες οι ταβέρνες διαθέτουν τοπικά προϊόντα τα οποία είναι πεντανόστιμα.

Ερέτρια Διακοπές

Στην Ερέτρια θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τους συνηθισμένους καλοκαιρινούς προορισμούς και να χαλαρώσετε σε ένα άκρως ειδυλλιακό περιβάλλον. Οι μόνιμοι κάτοικοι της Ερέτριας είναι ιδιαίτερα φιλικοί και πρόσχαροι. Επιπλέον, κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην Ερέτρια μπορείτε να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και τα μνημεία τα οποία είναι άξια προσοχής.

Ερέτρια Ταξίδια

Η Ερέτρια διαθέτει μια πλούσια ιστορία τη οποία αξίζει να ανακαλύψετε. Ακόμη, τα μονοπάτια για πεζοπορεία είναι πολλά και θα νιώσετε πως γίνεστε ένα με την φύση. Εάν επιθυμείτε το ταξίδι σας στην Ερέτρια να σας μείνει αξέχαστο αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε μία περιουσία επιλέξτε μας και η εκδρομή που θα διοργανώσουμε θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας αλλά και στις ανάγκες σας.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση