Πέγκυ Ζήνα Θεσσαλονίκη 2022

Πέγκυ ζήνα θεσσαλονίκη
5/5 - (1 ψήφος)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.
=3]

Οι εμφανίσεις της Πέγκυ Ζήνα ξεκίνησαν σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα στο
πλευρό του Πασχάλη Τερζή, του Νότη Σφακιανάκη, του Αντώνη Ρέμου, του Σάκη Ρουβά αλλά και άλλων πολλών.

Οι θαυμαστές της σε κάθε της εμφάνιση την αποθέωναν και
η Πέγκυ τους ευχαριστούσε ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες. Στο παρελθόν η Πέγκυ εμφανίστηκε στην Πύλη Αξιού στην Θεσσαλονίκη αλλά και στα Αστέρια Γλυφάδας στην Αθήνα.

Πέγκυ Ζήνα βιογραφία Τραγούδια

Η Πέγκυ έχει ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία το «Μόνη καρδιά», το «Πάρε δρόμο», το «Δυστυχώς», το «Σου χρωστάω ένα κλάμα» και άλλα. Βέβαια, η ερμηνεύτρια σκοπεύει να μας χαρίσει πολλά ακόμη τραγούδια, τα οποία είναι βέβαιο πως θα αγαπήσουμε και θα τραγουδήσουμε. Η Πέγκυ Ζήνα έχει κρυστάλλινη φωνή και παρουσιαστικό που κόβει την ανάσα.

Πέγκυ Ζήνα video

Πέγκυ Ζήνα Διοσκογραφία

Ας δούμε λίγα λόγια για την δισκογραφία της Πέγκυ Ζήνα σας η οποία ξεκινάει το 1995 και συνεχίζει μέχρι και το 2022 που βγάζει το τελευταίο τους δίσκο το 2022 ο τελευταίος της δίσκος ήτανε το έλατο οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και αγάπη και πάρα πολύ που τον κόσμο.

Πέγκυ ζήνα θεσσαλονίκη
Πέγκυ ζήνα θεσσαλονίκη

Ας δούμε απ’ την αρχή όλους τους δίσκους ονομαστικά τους οποίους έχει κυκλοφορήσει Πέγκυ Ζήνα και γίναμε πάρα πολύ αγαπητή και την αναδείξανε σε μια τις κορυφές έλληνας τραγουδιστής όλων των εποχών.

Το 1000 cosa 95 κυκλοφορεί η Πέγκυ Ζήνα τον δίσκο Πέγκυ Ζήνα τον ομώνυμο δίσκο δηλαδή όποιος περιείχε τα εξής τραγούδια. Δεν μπορώ να φιλήσω κανέναν μας τα παν κι άλλοι αν πας με άλλη και καρτερώ κράτησε με χάνομαι ανησυχώ δεν θέλω κουβέντες προσποιείσαι γύρισες.

Πέγκυ Ζήνα Την επόμενη χρονιά το 2001 κυκλοφορεί τον δίσκο ένα χάδι το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια πολύ καλά περνάμε ούτε να το φαντάζεσαι ένα χάδι μια καλή κουβέντα ίδιο του κακού λάθος άνθρωπο χάρτινη εξέδρα εγώ αγαπώ αλλιώς κλείσε τις πόρτες η δική μου υπόθεση όχι μη γυρίσεις πίσω πόσες φορές αθόρυβα τι θα κάνω ακόμα όνειρα ταξιδιάρικα.

Πέγκυ ζήνα θεσσαλονίκη

Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί η Πέγκυ Ζήνα τον δίσκο βρες ένα τρόπο το οποίο περιέχει και το ομώνυμο τραγούδι στο πρώτο της ε τραγούδι στο δίσκο το δεύτερο ήτανε πες μου εγώ τι φταίω και συνεχίζουμε το τολμάς και έχεις παράπονο εσύ πάλι και πάω στα σκυλάδικα δε γλυτώνω από σένα πάρτι δε σε χρειάζομαι δεν το πιστεύω τα μάτια μου ρώτα απόψε φεύγω από δω 1000 φορές.

Την επόμενη που είναι Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει με το δίσκο μαζί σου ο πιπέρι για τα τραγούδια μαζί σου άλλη μια βράδια είμαι καλά δυστυχώς τι καλό μου κάνεις σιγά τον άντρα θα σε ξανάβρω της μοναξιάς τα μονοπάτια για να το λες σ’ αγάπησα πολύ καρδιά από σίδερο φτιαγμένη εγώ του και εδώ και τώρα σενάρια κορμί για φίλημα την αγκαλιά σου άνοιξε αν μ’αγαπάς χωρίς γιαλό.

Πέγκυ ζήνα θεσσαλονίκη

Πέγκυ Ζήνα – Το 2004 κυκλοφορεί τον δίσκομάτων όποιος γίνεται μπες σέλερ και εχει τα εξής τραγούδια ματώνω πουθενά έφυγες διώξω την πίκρα όποιος και να ‘σαι λόγια χωρίς terra μονάχα εμένα με να ρωτάς έλα καρδιά μου μια βραδιά χωρισμό που τα λες αυτά τώρα που το σκέφτηκες όσα παίρνει ο άνεμος νύχτα μη με μαλώνεις όταν πέφτει ένα αστέρι δε λεει δε χρειάζεται πουθενά την επόμενη χρονιά το 2005 κυκλοφορεί το δίσκο νόημα οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια όλα νόημα ανυπομονώ μη ρωτάτε ένα σου σημάδι σουτ ορκίζομαι κρίμας σβήσει τη φωτιά ματώνω για δύο μάτια μείνε λίγο ακόμα.

Την επόμενη χρονιά του 20225 για να κυκλοφορεί το δίσκο ένα το όποιος έχει τραγούδι μέσα ένα ζήσαμε το ξέρω γη και ουρανός πες του στο καλό τώρα τι να κάνω εγώ τα σπάω ζήλεια δε σε συγχωρώ φαντασία μου στην Θεσσαλονίκη δε γουστάρω να σε βλέπω πως να το παλέψω είμαι εδώ. Την επομένη των εποικίζει να  Τ το δίσκο τρέξε το 2007 από την φολκ music και περιέχει τα εξής τραγούδια σιγά-σιγά τρέξε και μετά να έρθεις αν κάτι μας συμβεί χορεύω έφυγα ούτε να το σκέφτεσαι άσε με στον κόσμο μου δύο ξένοι άλλη μια φορά αν υπήρχες θα σε χώριζα δεν παραδίδουμε στον ουρανό Ιθάκη.

Πέγκυ Ζήνα Θεσσαλονίκη Την επόμενη χρονιά η Πέγκυ Ζήνα και το φόρτε 2009 το δίσκο το πάθος είναι αφορμή το πιπέρι και τα τραγούδια μ’αγαπάς έλα νύχτα το χειρότερο εχθρός μου χάνομαι σε γκρίζα οθόνη αν θυμάμαι καλά αναθεώρησα αφύλακτοι διαβάσεις περπατώ στα κύματα αυτές μη μου λέτε me όταν σωπαίνει να κορμί αναθεώρησα. Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το δίσκο ευαίσθητη λογική του 2010 δηλαδή το οποίο περιέχει τα τραγούδια ρώτησα βήματα δε μου αξίζει πια μάτια λόγια αγάπη στη ζωή της πάρτι δε γλυτώνω έρωτας θανατώσουν να μη σε συναντήσω αν με δεις να κλαίω.

Πέγκυ ζήνα θεσσαλονίκη
Πέγκυ ζήνα θεσσαλονίκη

Την επόμενη χρονιά κυκλοφορια 2012 το δίσκο σου χρωστάω ένα κλάμα το πιπέρι θα τραγούδια να μη σου γράψεις σ’ αγαπώ τα χούμε μένα μείνε εδώ μαζί μου τίποτα δεν έμεινε ότι θες κάνει καρδιά μου παραδίδομαι θα με θυμηθείς εγώ στο λέω δηλητηριώδες έχω ανάγκη ονειροπαρμένο μου κορμί.

Πέγκυ Ζήνα Θεσσαλονίκη Την επόμενη φορά κυκλοφορεί το δίσκο live είπε τέσσερα τραγούδια το οποίο περιέχει τα τραγούδια δυστυχώς ματώνω σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα παραδώσου έλα νύχτα χάνομαι το’χω με μένα το ξέρα έλα ότι και να γίνει θυμήσου η αγάπη είναι ζάλη στο μυαλό μου είσαι να μη μου γράφεις σ’ αγαπώ νόημα μείνε εδώ μαζί μου χωρισμένη έφυγες.

Pegki zina thessaloniki

Απόψε θα ‘θελα πεθαίνω για σένα να χαρείς τολμάς και έχεις παράπονο εσύ είσαι ένα χαρτάκι έγραψα άγγελε μου τρέξε ρώτησα δυτικό συγχώρεσε με πάρε δρόμο ήρθα μη ρωτάτε τι θα ακούσω ακόμα είμαι καλά μια ματιά σου μόνο φτάνει δε σ’ αφήνω εγώ τα σπάω θα κάνω ό,τι μου αρέσει χαλάλι σου δε μ’ ακούς.

vgainoexo

Πέγκυ Ζήνα Θεσσαλονίκη Συνεχίζουμε το τραγούδι καρντάσι το απολύομαι γεια σου αυτός ο άνθρωπος ένα τραγούδι πες μου ακόμα όταν τα χρόνια σου περάσουν εξαρτάται δε σε χρειάζομαι θάλασσες. Συνεχίζουμε το τραγούδι το δικό μου αμάρτημα τα Λαδάδικα μαζί στη Θεσσαλονίκη να μην ξεχάσεις ποτέ μια είναι η ουσία φαντάρος απαγορευμένο θλιβερό μόνο μη μου πεις ε πως μ’αγαπάς αν το λες αυτό αγάπη συντονίζομαι ούτε φίλοι ούτε Όθρυ είμαι γυναίκα.

Δείτε επίσης Νατάσα Θεοδωρίδου Θεσσαλονίκη

Ο τελευταίος δίσκος για το Χ 2022 το οποίο περιλαμβάνει 10 τραγούδια και ομώνυμος δεις πως ονομάζεται έλα και πέταξε τραγούδια έλα ο χρόνος μου λείπεις μαμά να μ’αγαπάς μη με ακουμπάς δεν δικαιολογείται βάσανο μου ποιος είναι μάγκας απαγορεύω αν θα συναντηθούμε.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση