Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνα

oaka
Αξιολογήστε post

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνα

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο

Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στον δήμο Αμαρουσίου. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως το αθλητικό κέντρο πήρε το όνομα του από τον Σπύρο Λούη και η έκταση του φθάνει τα 1.000 στρέμματα. Επιπλέον, η κατασκευή του αθλητικού κέντρου ξεκίνησε το 1982 και από τότε σιγά σιγά προστέθηκαν και πολλές ακόμη αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, το Ολυμπιακό κέντρο υγρού στίβου, το ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο αθλοπαιδιών και το Ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης. Εν συνεχεία, πολύ συχνά στο Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου.

Επιπροσθέτως, το Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία του αθλητισμού αλλά και των ολυμπιακών αγώνων. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες οι οποίες απευθύνονται και σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους. Η πρόσβαση στο ΟΑΚΑ μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αλλά και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί ένα τεχνολογικό αριστούργημα. Τα έργα ανάπλασης του ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκαν από τον Santiago Calatrava και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ανακαλύψτε την ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων μέσα από το Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο της Αθήνας.

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Τηλέφωνο

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 6834060, -61

Διεύθυνση : Κηφισίας 37, Μαρούσι, Αθήνα

Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση